Friday i'm in love!!!!

Nu sitter jag i skolan och har världens längsta håltimme, så jävla drygt. Men sen är det lov, och ikväll ska vi se på Idol i älta och sen kanske gå ut :D

jag är verkligen trött på det här vädret, det är kallt och små regnar lite så man blir irriterad!!!! Ge hit solen....

För övrigt planeras det att starta nytt band... 6 tjejer med inspiration från the sounds?

Jaja ha en bra helg!!! :D


Go on crush me like a flower






Är hemma igen nu efter att ha sovit hos Lotta två dagar och Tom en.
Har haft det jättebra i veckan verkligen, men här borta i österskär är det ensamt och läskigt. Jag gillar det inte, varje gång jag åker förbi älta med 840 på morgonen tittar jag upp på vägen där jag bodde förut och saknar det. Jag kan fortfarande vakna upp här och inte veta vart jag är någonstans. Fan!

Jaja... imorn ska vi tjejer leka. vi har inte bestämt vart vi ska ta vägen, om vi ska vara hemma hos någon och vart isf. eller om vi ska ut.. och lämna stackars elin ;(


Nu ska jag krypa ner i sängen och värma mig med massa täcken kuddar och jeppe (nallen) o kolla på film,

natti natti ♥


.............

Är helt uppe i varv; jag är ledsen, sur, arg, frustrerad, och helvete vad jag vill döda det svinet som rånade min äldsta bror. Han fick en kniv mot halsen och blev av med allt han hade på sig. och inte nog med det, när han var klar puttade han ner min bror från en bro ner i vattnet. Seriöst, han hade kunnat fått kramp och drunknat. 

det absolut värsta är att han inte kommer åka fast! HATA!!!

Nu är du i mitt huvud!

Sitter hemma hos lotta medans hon är iväg en stund, sen ska vi äta potatisbullar <3 och sen ska vi iväg till redmoon och spana in spelningen med hela sm3 typ.

Hitta lite bilder från ettan på oss tjejer:




tihihi


God and his angels

Tack Andrea, du var den enda som kom ihåg faktiskt :(

Imorse försov jag mig, pappa kom in och väckte mig samma tid som mitt tåg gick, klockan sju, och jag bor ju inte direkt bra till för att kunna hinna ändå utan hade pappa inte skjutsat mig hade jag varit framme i skolan ungefär... nu.
Den här veckan kommer bara vara jobbig med tre prov, ett prov var idag och det gick nog inte så jättebra. Hatar vår lärare.

Grattis!!

Nu menar jag inte ett sånt grattis som lotta kan komma med helt random ibland, utan ett riktigt grattis till lovisa som idag är 18 år och en månad! Stor dag för lille virrpatten!
Förresten så är det jag, andrea "andy" som bloggar åt lovisen idag, vet inte varför men man säger inte nej till lovisa. och är det någon som försöker lista ut vad hon har för lösenord så kan ni ju bara ge upp för det är helt stört. Känner att jag håller en röd tråd här, och det kan jag ju fortsätta med genom att slänga fram några anonyma citat från den galna onsdagskvällen: 
- Vart har du varit hela kvällen?
- Alldeles nyss var jag bakis men nu är jag fett full!
- Fransmannen!
- Får jag känna på dina tuttar om jag är bög?
- ASSÅ, ALLA I ÅKES GÄNG ÄR JU ASFULA! (åke och hans gäng en halvmeter bakom)
- What if im not intrested?

Förutom att det är lovisas 18 och en månadsdag idag så är det fredag vilket är lika med helg. Ikväll ska jag leka med lovisa, lotta, elin och elli och det kan bli idol och kanske utgång om alla orkar. Jag och lovisa har också lite planer som innehåller mario cart men det känner inte lotta till, ännu!
Puss och smisk
Andy


Nu sitter jag Emma, Elin, Sofia och Andrea och facebook lanar ;) är skit trött verkligen och vil bara hem och sova. Men först ska jag få en försenad 18 års present av min gudmor.

snart är det helg igen, veckan har gått sjukt fort!

Tell me we both matter, don't we?

Jag sitter med rättskunskaps boken framför mig och alla anteckningar och läser och försöker ta in allt det står. Men det är så rörigt i mitt huvud, det går liksom inte in. Jag fattar verkligen inte. Och jag orkar inte. Min mormor finns inte kvar snart, närsomhelst lämnar hon mig. Jag vet att hon inte vill, för hon är den människa jag känner som uppskattar livet mer än någon annan. Hon har uppskattat mig och det vet jag. Jag var och besökte henne igår på sjukhuset och hon var helt svag, kunde inte prata och inte uppfatta vad man sa. Men när hon hörde mammas och min röst började hon gråta. Hon sträckte sig efter oss men den jävla sjuksköterskan puttade tillbaka henne, jag vet att hon bara gjorde sitt jobb men jag ville bara krama henne. Efter ett tag kunde jag inte vara kvar, jag kunde inte se henne på det viset. Hon var inte sig själv och jag blev rädd. Försvinner hon nu kommer jag inte kunna förlåta mig själv för jag gjorde så. 
 

natti natti ♥

RSS 2.0