onsdag

Nu sitter jag här ännu en dag på jobbet, jag väntar på att få sluta. Har inte bloggat på några dagar, har haft fullt upp med kalas och har spenderat helgen tillsammans med Julia och Lovisa! Vi åkte in till stan och shoppade loss totalt på Urbanoutfitters, bla en present till Christina som är "porr" för kvinnor, alltså män som dammsuger osv. En toppen helg och en lugn början på veckan. På fredag åker jag till Danmark och blir borta i 2 veckor, ska till Göteborg och varberg också!!

Stressigt, stressigt.. Men sen blir jag hemma tills jag åker ner till ystad en vecka!! Ne nu ska jag nog se hur det går på min avdelning


Hoppas ni har det jättebra...

//L


Lördag

Just nu ligger jag och vilar innan jag ska göra ett ryck på mitt rum och städa ur min walking-closet som är helt upp och ner vänd, går knappt att gå in... Sen kommer alla ca 100 gäster hit för att pappas fru fyller 50. Det blir nog lite jobbigt, men skit kul att Julia och Lovisa kommer iallafall. Aja längtar tills den här stressiga dagen är över!

ha det så bra,
//L

Dans...

Jag har sovit 2 ½ timma i natt och nu sitter jag har på jobbet och har ingen ork alls, ändå kommer jag och Fredrik bli tvingade att dansa med tanterna och farbröderna på dansen om 20 minuter!!

Ni som kan njuta av det härliga vädret, gör det.. njut lite åt mig också!
//L

howie day-she says



Har körtelfeber, men måste ändå jobba imorn! Fan asså,
försöker varva ner med denna underbara låt, hittade inte den här veriasionen med video! Så lyssna och kommentera gärna vad ni tycker om den :)
//L

RSS 2.0