det värker samtidigt som jag inte har någon känsel... skit samma! det fanns något där.. typ. men nu då..?
nu är det tomt!



there's just one thing that's getting in the way!

nu är jag klar med talet och kan det till och med ganska bra, jag känner ingen nervositet alls nu. men jag vet att det kommer imorn för så blir det alltid för mig. jag börjar prata fort och kommer av mig. jag kommer ihåg när jag på en julavslutning i trean skulle läsa upp en dikt, jag pratade jättefort så att alla föräldrarna skrattade när jag var klar. så himla elakt...
men imorn ska jag försöka ta det lugnt!

snart ska jag gå och lägga mig, och det komiska är att andy lotta och madde förmodligen inte ens druckit upp sin första öl än. kl tre när de stänger brukar vi alltid gå och vi är inte hemma förrän halv fem. mm 45 minuter senare ska jag gå upp. då de knappt hunnit somnat :(






 ;)


ni kommer hata mig för bilderna haha :D

natti natti

because i'm trapped

min bror alex är hos mig nu och vi har tittat på tv och han har hjälpt mig med min svenska uppgift. fick dessutom prata typ en halv sekund med nanna på skype innan alex tog henne ifrån mig :D

det är tisdag, den där veckan som verkligen inte är någonting. helt värdelös. lika dålig som en söndag men ändå sämre eftersom man inte är ledig. Imorn är det onsdag, då vi Fyra brukar gå ut. imorn blir dom förmodligen bara tre för jag har en pappa som inte litar på mig.. kul!
men fredag blir det shopping med lotta, potatisbullar och utgång!

nu ligger jag iaf i sängen och kollar på bilder på pappas dator och hittar bilder från när vi var på kreta:






nej dom är inte normala!!

natti



she isn't real!

jag är trött, och jag måste plugga. men det funkar ju inte när det är gäster här med små barn (som inte är söta) som skriker och springer och kan inte säga R. "vet du thomas, jag fångade två kjabboj o en sjöstjejna näj vi vaj i gjekland" herre gud, killen är 9 år.


åhh orkar inte!!!!!

potatisbullarna på östermalsgatan 61, 2 tr är alltid godast!

plötsligt stannade vi, det var kallt, kändes som att huden skulle spricka. Jag la märke till att stjärnorna alltid lyser som klarast där. är det inte lite konstigt? trots att jag blev ensam var jag trygg, är alltid lugn där.

helgen är över och jag sitter hemma hos pappa, ska snart springa bort till gymmet och träna med papi. sen blir det plugg, kom på hur mkt man kan sakna lilla andy. du som inte var med i fredags var saknad ska du veta :) tack elin för en jättemysig kväll. mer av dom, vi är skönaste gänget. och tack sofisen för att du körde mig hela vägen hem, det blir du som kör på vår road-trip till danmark!





ha en bra kväll!
natti natti


Lovisa Larsson




Det här är lovisa, en väldigt fin vän till mig. Lovisa är nästan alltid så glad att hon nästan spricker och det delar hon med sig av, det är svårt att inte bli glad när man är med henne. Extra glad är hon när det serveras potatis i skolan, då blir hon så glad att hon blir varm i magen. Det finns några saker som är livsnödvändiga för lovisa och det är hennes vänner, att prata om bröst, "katten", baba och naturligtvis potatis, helst klyftpotatis. Jag tycker om henne väldigt väldigt mycket.  
TLLL /Andy

where am i now?

det blev för mkt igår och jag sämmar över lite idag. man pallar ju inte alltid, orken hinner ju liksom inte med. nu skulle jag bara vilja lägga mig i min säng och kurra ihop mig under täcket, gömma mig och sova tills imorn. men ikväll är det utgång med tjejerna, alltså ingen sömn. men det ska bli jävligt kul!



Alla älskar johnny

Nu funkar äntligen min mobil, comviq alltså. Jag satt i telefon kö i en halvtimme för att få puk koden. dum som jag är kan jag inte mitt mobil nummer så det höll på att gå illa. men vi löste det! måste lära mig numret nu antar jag.

Idag var första gången på länge som jag tränade, jag har ju varit sjuk men innan det var jag väl bara lat. Det blev en jogging runda runt österskär som blev den kortare, ca 5 kilometer. Konditionen var det inget fel på konstigt nog men jag känner av skadorna i hälsenan och höften. vet inte vad jag ska göra åt det!!!
Och det var menat att jag skulle plugga företagsekonomi idag, men självklart glömde jag boken i skåpet. kul! så imorn får jag åka tidigare till skolan...!



Alla barnen åt hamburgare utom johnny, för det var hans ponny!



you never made me scream

MMMMmm så var det strul med mobilerna... igen. Ena är bortlånad och den andra tappade jag i marken och den stänge av sig, mobilen som var ny hade jag inte lärt mig pin-koden till. då är det PUK som gäller, men tror ni inte att det är fel på deras data system då?!?! visst är det mitt fel från början att ha 2 mobiler, vem har det liksom? och om man dessutom inte kan pin-koden så är det ju bara ännu värre..



natti


hej

idag var det stor thompas dag och han fick två triss lotter, och frågan om han vann något så är svaret självklart nej! en del vinner ofta men i vår familj vinner vi aldrig. det händer ibland att vi vinner en ny lott, alltså 25 spänn. men den förlorar man ju på garanterat. Men TROTS vår otur tycker pappa att det är lika spännande varje gång. Kul att man glädjer någon iallafall :P

ikväll var det meningen att jag skulle plugga men jag har bara varit med min bror christoffer, kändes mer värt eftersom vi aldrig ses. skolan klarar man ju oftast ändå mer eller mindre.

Nu ska jag sova även fast jag är hur pigg som helst!

Natti natti ♥

 

PEACE!


hon lever i mig nu?

Det är fredag och jag sitter bara hemma, är sjuk och har ingen ork att göra ngt. Begravningen var fridfull och precis som mormor hade velat ha den, enkel... men personlig. Det var inte i en kyrka och det var inte en massa snacka om fadern sonen och den heliga anden utan mer om min mormor. saknar henne så det svider!
Hon brukade alltid lägga sin kalla hand mot min kind och le innan vi lämnade varandra, vi sa aldrig hej då. det var vår grej. för min del har det alltid känts konstigt fram tills jag blev äldre och förstog att hon kanske när som helst skulle försvinna. sista gången jag såg henne vid liv var hon trött och orkade inte prata, vilket betydde att vi inte kunde säga hej då även om vi hade velat. hon höll mig i handen, som alltid varit kall, och det gjorde mig trygg snarare än rädd.

jag förstår inte att hon är borta, men det här är sista gången jag skriver om henne här!



and it's coming closer

Idag gick jag hem tidigare från skolan för jag inte alls mådde bra, har feber och huvudet värker sönder! Så jag åkte hem och sov, men vaknade och trodde att det var morgon och hade försovit mig. Jobbigt!

Nu är min äldsta bror christoffer här, vi har kollat på film och pratat masssa. Han gör mig så himla glad :)
Men imorgon är det begravning!



Natti natti ♥


Coming from the lips of an angel

Idag kom Knutis hem från thailand, äntligen. och nu sitter jag lotta och madde hemma hos lotta,och snart blire harry's. Är fortfarande inte frisk och jag fattar inte hur i helvete man kan vara sjuk så länge, hela lovet blev förstört och nu är jag liksom inte bättre.
Men jaja... är sjukligt taggad av ingen anledning och nu ska vi tydligen dra.

hej då!


she was a song written by the hands of God!

Min mormor är död, och jag vill inte förstå det. När jag har accepterat att det verkligen är så, är hon borta för alltid. Det är helt tomt nu, vi stog varandra nära och mina minnen tillsammans med henne är för många för att kunna komma ihåg utan henne. Det är så mkt som kommer att försvinna ur mig nu och jag är rädd för det.

Jag fick se henne när hennes hjärta hade slutat slå. Hon såg så fridfull ut, fortfarande vacker.
Det enda jag kan tänka är att nu slipper hon smärtan hon hade på slutet, hon lider inte.

Nu har jag fått ur mig det... jag har tyvärr inget kul att berätta, jag har varit sjuk hela lovet så jag har typ bara tagit det lugnt varje dag. tragiska människa :)


RSS 2.0