090429



hej hej!
idag är jag hemma från skolan, jag har vaknat varannan timme på grund av att jag knappt har kunnat andas. Mina bihålor är det som spökar, är helt täppt i näsan, och det värker i mina ögon och huvudet känns som att det ska trilla av. jag har legat ner sen jag kom hem igår klockan tolv på dagen, det är inte kul!

trots allt har jag hunnit med att ringa ett samtal angående ett jobb i sommar, jag kommer förmodligen jobba på en förskola. jag gillar barn jättemycket men jag har kort stubin när det gäller barn jag inte känner, jag kommer få utbrott när ingen fröken ser!

Nu ska jag nog göra en mega drink proppad med c-vitaminer, ta lite alvedon och kolla på film!
Lovisa

I fly like paper, get high like planes

Nu ligger jag i min säng och kan inte andas genom näsan längre, jag håller på att bli sjuk så där lagom till nationella imorn och valborg på torsdag. jag kommer vara den alla hatar imorn som sitter och snurvlar var femte sekund, åh vad jag stör mig på det. jag kommer störa mig på mig själv och inte kunna koncentrera mig... attans!

jag är bara så skoltrött... jag orkar aldrig plugga. jag gör det men inte tillräckligt, jag gör inte mitt bästa men jag gör så mycket jag orkar. resultaten blir faktiskt bra ändå, inte mvg men vg i allt och ett par stycken mvg och ett g. jag är nöjd med det och tänker inte ångra mig. varför ska jag göra det så länge jag mår bra?

jaja, ha en trevlig kväll :)
Lovisa

Söndag

Jaha, då var denna helg slut. helgerna går verkligen för fort, man slutar skolan på fredagen och plötsligt sitter man på söndagkvällen och har ångest för måndagen. Helt sjukt!

idag har jag lotta och madde spelat tennis. och lotta var fruktansvärt bra, hon var nog tvungen att anstränga sig för att vara på min dåliga nivå som kämpade för att ens få bollen rakt och framför allt över nätet. madde var lite ringrostig men hon var taggad!!!

planerna för veckan är inte så många det blir ganska lugnt förutom valborg på torsdag! det blir nog kul..
Godnatt

Fredag!



Idag har det varit riktigt skönt, härligt väder och det är fredag. nu ligger jag hemma i sängen i österskär och kollar på miami ink och ska snart laga lite mat åt mig, ingen är hemma så jag har hela huset för mig själv. underbart!
Skulle egentligen bli en utekväll med emma elin ellinor sofia och madde men nu ligger jag här helt död och orkar inte åka roslagsbanan, dessutom har jag gått och blivit sjuk. min hals svider och huvudet värker =/ imorn är det iaf sandra och johans 18-års fest. det blir kul :)


  

hoppas ni får en rolig kväll
Lovisa

I am leaving this world for a while

Hur mkt tid jag än lägger ner på plugget så kommer jag ingen vart, nu har jag givit upp. Jag kan inte tänka klart, allting bara snurrar och jag känner mig yr och frustrerad. Bara tanken att hon ljuger mig rakt upp i ansiktet gång på gång känns som ett hårt slag i magen. kan hon inte bara försvinna?! eller..nej. det vill jag inte heller.

Jag ska bara lägga mig i min säng och krama jeppe så hårt att all bomull kommer ut och vänta tills det blir morgon!
God natt!
Lovisa

God morgon!













Saknar dig ♥








Jag kom nyss hem från Elin och ligger nu i min säng och tittar lite på filmer och sover lite, mår inte så bra. känner mig helt svag i kroppen och huvudet värker. håller nog på att bli sjuk.
Idag ska jag stanna ute i österskär och ta det lugnt med min familj, vi ska iväg på middag här hos någon familj med det finaste huset jag sett, dom har ett STORT uterum med en gigantisk pool ut mot vattnet... där kommer jag vara ikväll :)
Lovisa!







just stay down this time



Äntligen helg. nu pallar jag inte med skolan alls, det är så tråkiga uppgifter och verkligen för mycket som man bara skjuter upp så att man får världens ångest. alla prov och uppgifter som självklart ska komma samtidigt och språklärarna som aldrig tar hänsyn till andra ämnen!!! jaja ska inte tänka på all den här skiten nu när jag ändå inte behöver, hehe :)

Ikväll ska jag ut till nacka ända från österskär, men jag har ingen lust att sitta hemma. det känns helt meningslöst.
Hoppas ni får en rolig fredag kväll :)
/Lovisa

Natti!!!



Lovisa

MGMT MGMT MGMT MGMT

Dom kommer till sverige i slutet av sommarn, närmare bestämt till STOCKHOLM och jag ska ha biljetter. Det kommer bli helt sjukt bra...

Man få fan aldrig nog!

HIT THE LIGHTS

Hej igen!
Nu har jag haft en lååång bloggpaus, jag har haft hur mkt tid som helst att skriva men jag har inte orkat :)

Lovet var iallafall jätteskönt, jag träffa kompisar festa, tog det lugnt, och massa onödiga saker som man ska göra på lov. Nu är det bara helt vidrig att ha kommit tillbaka till skolan och inte pluggat på lovet, alls, som jag hade lovat mig. Det är för mycket i skolan nu och jag pallar inte komma igång.




Nu är iaf vintern över och sommarn är på väg :D

Lovisa

manlig kärlek


I jizz in my pants



Nu kommer madde och lotta sitta med små leenden på läpparna och små garva lite. Den här satt jag och sjöng på och var helt seriös och nu har den fastnat igen. Det kan ju inte bli skönare! ;)



Jag måste berätta en läskig sak som hände på tåget idag: jag somnar nästan alltid på väg hem. och idag var det precis som vanligt, grymt skönt. Men plötsligt hör jag hur en tant skriker "vad i helvete gör du? Det BINNER ju!" Då satt en fullgubbe och eldade på tåget och det blev panik, dom stannade tåget för att slänga av honom, jag fattade inte vad som hände för jag var helt borta och trodde att alla var tvungna att gå av så jag var på väg upp när chauffören bad mig att sätta mig ner. När gubben gått av var vagnen full av rök och det luktade skit. Där var min sömn slut kan jag ju säga!

Lovisa

RSS 2.0