god natt!

de som äter världen!


 


//L

på riktigt?

Nu börjar jag verkligen fatta att allt är på riktigt, det har kännt så avlägset innan men nu när allt börjar hända har jag börjat inse att brorsorna inte alltid kommer vara kvar. Nu när den äldsta flyttar och den andra åker ner till afganistan kommer det inte kännas som vanligt längre. Innan har vi varit, som vi kallat oss "de tre musketörerna", "städpatrullen" " tripp trapp trull", "trion"... nu är jag den enda kvar hemma med 3 nya bröder. Nu är jag en ensam musketör, trull utan tripp och trapp och en tredjedels trio.

Om man ska se det hela positivt är det ju alltid najs att "tripp" har skaffat sig ett hem där man slipper föräldrar, och man vet alltid var man har den rackarn. Men det går inte att förstå hur "trapp" tänker när han kortsagt åker iväg och tar livet av sig. Man kan ju alltid byta ut hans flygbiljett till en mot bahamas utan pengar så att han stannar där istället. 

 

Nu ska jag äta middag, har bara ätit typ en blodgrape på hela dagen!!
//L

skönaste gänget


ingen rubrik

Snart ska jag iväg till mina små barn som jag ska passa hela kvällen. Jag har verkligen ingen ork men behöver pengarna. Jag som inte ens hittar i österskär ska gå cykla till dom och sadeln är dessutom trasig!!! Fan, otursdag säger jag bara.
  Jag brukar varje dag önska mig något när kl står på 11:11 men idag stannade kl på ipoden 11:10 medans jimmy eat world sjöng på i flera minuter.. snacka om att min dag är VÄRDELÖS!!


...

Är bara tvungen att slänga in denna video också!! :)



onsdag

Hejsan!

Idag har jag varit hemma hos pappa, det är mammas vecka nu (kör varannan vecka nu). Men jag behövde hjälp av mitt mattesnille till pappa. Nu ligger jag i sängen och kan inte sova, jag har så ont i magen att det gör ont att andas. Och ändå ska jag upp väldigt tidigt imorn..

Aja, idag innan jag och pappa åkte hem gick jag till polis stationen i Nacka strand där han jobbar.. jag gick och satte mig på ett av kontoren och pluggade lite. Det kändes rätt coolt att sitta där bland alla papper, polisuniformer, olika material för utredningar och lite andra läskiga prylar. Haha jag satt där och lekte polis och kände mig lite små viktig när Helge och co. kom in lite då och då. Haha

ne nu ska jag försöka sova!
GOD NATT!
//L


god natt!



//L

...

Dagen blev helt okej idag, i skolan hade vi bara lite prat med våra mentorer och sen var det i stort sätt slut. Det var verkligen kul att träffa alla igen, jag kände mig löjligt glad :)
  Jag, Lotta, Jessica, Andrea, Madde och Ellinor åkte in till stan och tog en fika efteråt.. det var verkligen mysigt. Vi satt och pratade om lovet och allt som har hänt, och planerade middagar och kräftisar osv. Har verkligen saknat er :)

Nu ska jag dricka lite te med min pappa och sen kommer 10 orsaker att hata dig,

//L

sista dagen på lovet...

Jag gör fan allt nu för att fördriva tiden så mkt som möjligt.. när den här dagen är slut börjar helvetet, det som vissa kallar "skolan". Ska bli riktigt härlig att träffa alla igen, men jag orkar inte med pressen. Och nu börjar dessutom mina långa resor varje dag till Nacka G. För att vara exakt är det fram till slutet av oktober ersättningsbuss från österskär till Galoppfältet, därifrån byter man till roslagsbanan som går fram till Östra station, där går man ner till tunnelbanan vid tekniska högskolan och åker till slussen och byter mot en buss mot Nacka station. Från början åkte jag bil med pappa varje dag, ända fram tills han började muta mig att jag skulle få 500 kr varje månad om vi började åka kommunalt. Blåst som jag är tyckte jag att det lät bra och nu kan jag typ inte ta tillbaka det!!

Jaha, igår var jag iallafall på Grönan med Emma, Elise, Ellinor, Emmy, Elin och Sofia.. (hmm, nästan alla namnen börjar på E) det var supertrevligt verkligen! Efter det åkte vi och mötte upp Gate 3 gänget från älta ;) vi satt och hade mysigt vid älta sjön och bara hade de trevligt!!!

Alltså nu måste jag gå och fördröja tiden någon annanstans än vid datorn!
Vi ses kanske imorn
//L


you like him you love him...



Hahaha Jennie... minns du?!
//L

MÅNDAG

Nu ligger jag i sängen och ska snart iväg på en joggingrunda, jag känner mig trött efter veckan men jag får ta det lite lugnare bara.
  Idag blir vi ett stort gäng som ska till kungsan, musiken lär väl inte vara jättebra... men det blir grymt att träffa alla igen!!

Vi kanske ses där, hare bra!
//L


Hemma igen

Nu är jag hemma i Sthlm igen efter en intensiv vecka i skåne. Det har varit två träningar nästan varje dag som var två timmar långa. Lagen består av flickor mellan '95-'93, tjejerna spelade två matcher mot ystads tjejlag pandora, och var verkligen grymma. 93:orna vann sin match och 95 förlorade med det var också mot 93:orna, och den matchen var riktigt jämn. Men det var bara träningsmatcher alltihop. 
 Vi hann med lite annat än bara träning, bl.a  skulle vi gå på bio hela laget med det fanns tyvärr bara två platser kvar. Så vi åkte hem till Jennie och Fridas faster och kollade på en film som vi hade hyrt, sen så blev det en del shopping. Efter en del erfarenheter så vet jag och Jennie nu att det inte händer så mkt i ystad på kvällarna, men vi ville iallafall kolla om det fanns en del ystakillar ute.. tyvärr hittade vi bara fjortisar. Men vi blev något chokade när vi kom tillbaka till skolan och ett gäng killar med brädor åkte omkring utanför oss, haha. Vi, som inte hade sett typ en enda killa på flera dagar, ropade upp alla tjejer och hur det slutade ska vi inte ta här.. Men pinsamt blev det.
  Sista dagen, alltså igår, fixade vi frågesport för flickorna med 50 frågor, vi hade bullat upp med 5 kg godis och några lite läsk + chips. Det blev faktiskt verkligen lyckat...

Ja det var nog det som hände i stora drag.. hoppas att ni haft en härlig vecka. Snart börjar skolan så hitta på saker så ni inte sitter hemma och deppar.

Lite bilder från veckan:
                   

//L


 


blir galen

Alltså jag har lust att verkligen slå sönder min dator, jag har slösat bort en halvtimme till att skriva ett inlägg som sedan bara raderas. Attans också! Aja det är sånt som händer, imorgon ska jag iaf till skåne med Jennie, Frida och deras pappa lars + hela handbollslaget. Det blir hårdträning med 2 pass om dagen, vilket kan behövas efter ett lov nästan helt utan träning!

Det ska verkligen bli skönt att komma bort nu innan skolan börjar! Jag kommer ju förstås sakna er allihopa, framför allt mina bröder!

Jaha, nu har jag lagt ner yttligare 5 minuter.. vi hörs och kanske ses i helgen! Finns på mobilen.
Godnatt och ha det bäst nu.. glöm inte att njuta lite extra nu innan skolan börjar!
//L

hej där...

Nu är klockan mycket men jag är inte alls trött, och jag kan verkligen inte sova. Jag ligger i sängen och tittar på OS invigningen samtidigt som jag har datorn framför mig och lyssnar på Loosing my religion av REM. Huset är ovanligt tomt, det är bara pappa och Christina hemma. Det är lite ovant... mina bröder (christoffer & alexander).
  Vi hade iaf familjen Eriksson på middag, det var verkligen super mysigt. Vi åt lite mat och sedan kollade jag, Jennie och Frida på några filmer. (Jennie du verkligen måste lära dig att sluta mesa dig ;) haha)

  Btw fick jag ett samtal ikväll av "honkong joni", innan jag fattade att det var "ni" var jag helt döskraj!! Alltså ni måste lägga av med honom innan jag söker upp honom och sätter honom på ett plan tillbaka till kina ;P

Godnatt
/L

länge sen...

Hej allihopa!


Nu var det verkligen länge sen jag skrev... Jag har varit lite överallt under 3 veckor: först i danmark. Vilket kändes lite som bortkastad tid eftersom det var värdelöst väder hela veckan. Det vi gjorde var att åka till tyskland, jag och en tjej till fick rida vid vattnet (vilket var underbart). Men vi åkte tidigare därifrån till Varberg pga vädret. Det blev en vecka med mkt sol, bad och härliga kvällar! Jag fick dessutom träffa Lovisa (Lundqvist), vilket var så himla härligt. Måste bara säga att du är underbar tjejen :)

Nu senaste veckan har jag varit hemma, har bott hos mamma och träffat kompisar oh varit ute på Grinda.. Om det är något som får en avstressad så är det stockholms skärgård, det är så himla vackert och man har så mkt att titta på. Själva grejen att se så mkt folk som går av båten och sitter på klipporna får en att vilja ha sommar året runt.

Ikväll blir det en härlig kväll hos Bella med jennie och sarah, sen resten av veckan blir det allsång, träffa kusiner, fest ute på runmarö, middag hos oss med jennies föräldrar. Sen är det dags för mig och Jennie att åka till ystad.. längtar verkligen. Sen är det skolstart... hata mig inte med jag längtar faktiskt liite!!

Bilder från veckorna kommer senare..

Hoppas ni får en härlig vecka.. vi ses och hörs!
//L

RSS 2.0