Tisdag!

Denna dag har varit både skön och jobbig. Har haft prov på alla lektionerna, alltså två nationella, svenska prov och spanska prov. Det var jobbigt, men nu när det är äver känner jag mig bara fri och lycklig!
  Köpte för övrigt en ny ipod idag av andreas kompis för 800 kr ( ursprungspriset var 2500). Nu slipper jag höra alla äckliga människor på tågen iaf, hehe.

Nu har jag precis varit ute och sprungit 7 km, det är verkligen helt underbart. När fötterna bara går av sig själva och tankarna flyger iväg, då känns det som att man fatkiskt kan klara allt!



Hoppas ni haft en underbar kväll!
sov gott!
//L



 


smått & gott

  

Klänningar:
1. hm
2. Topshop
3.hm


    

Linne och gladiatorsandaler från Topshop
//L


"det var en jävla överraskning!"

Idag är det 5 dagar sen som min farfar fyllde 75 år, och han tycker verkligen inte om att bli uppvaktad.
 Varje år när han fyller år åker han på ngn resa. Oftast lyckas han hålla sig borta från det, men inte när han fyller jämt. Så idag hade han varit hemma från Malta (dit han hade flytt i år) i 2 dagar då vi överraskade honom på han och hans nya tants landställe!
  Vi och min farbrors familj kom dit med mängder av mat, presenter m.m. Som tur var blev allt jättelyckat, han blev verkligen jätteglad!
Det är verkligen så himla kul att göra andra glada, det ger en typ adrenalin eller ngt så att man bli över glad själv!!
Underbart!

Detta är min fina farfar:

image101

Godnatt snyggingar!
//L

The Mexican

En helt sjukt bra film men en helt sjukt snygg kille!!!!

   
//L

Saimi B

Heej Lovers!

Första dagen på jobbet tror jag gick bra, de ville iaf att jag ska fortsätta så jag antar att de gillade mig. Ska köra nästa helg också, så får vi se hur det bli. Idag fick jag duka, ta emot en del beställningar, servera, duka av osv. det var verkligen roligt men stressigt.

Idag blir det det en chill kväll, är sjuk och har mkt plugg till nästa vecka! Ska ändå försöka hinna med att träna och umgås med alle (brorsan) :)

Hoppas ni får en grym kväll!
//L

Provjobb!

Nu har jag verkligen ont i magen, jag har aldrig jobbat överhuvetaget förut och nu ska jag ge mig in i ett av de stressigaste jobben.
Jag vet inte hur det är på den här restaurengen, jag verkligen ingenting.
 Men jag hoppas att det går bra.
  Jag vet bara inte hur jag ska hinna allt, skulle egentligen träffa Jennie idag vilket jag verkligen sett fram emot men nu blir det inte av. Sen är det grymt mkt plugg och jag har inte gjort ngt alls av det. Men jag får göra mitt bästa!

Ha en bra dag!
//L

FREDAG!!

Idag har det varit så sjukt mysigt.
Det började med en idrottslektion som jag, Andrea och Madde lyckades fuska oss igenom.
Sen fortsatte dagen att vara jätteslö, tillsist var det dags för mig att ta mig till restaurangen för att de
skulle få se hur jag är osv.
 Haha när jag kommer in där så vet jag inte riktigt vem jag ska vända mig till så jag frågar mannen bakom disken som sedan visade sig vara Anushas pappa, haha.
Jag sa att jag var där för en anställningsintervju, och då låtsades han om att inte förstå alls och frågade mig vem som skulle anställas. Jag blev då så jävla nervös och tänkte att A kanske inte hade berättat ngt, men så sa jag: ja anusha sa... och han avbröt och frågade vem det var.
Så där stog jag som ett fån i några sekunder och var verkligen så himla nervös innan han börjar le och sa att han bara skoja. Haha, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta men det blev iaf en lättnad. Som tur var gick allt bra alla var så himla trevliga och omtänksamma,  jag kände mig verkligen inte nervös sen när det där pinsamma var över. Nu imorgon ska jag provjobba och så får vi se hur det blir.
  Efter det mötte jag upp Andrea och Andreas kompis Malin, Madde, Lotta och Jessica inför våran "piknik" på Djurgårn. Det var verkligen skit kul och jättehärligt, det är så härligt på fredagarna att bara göra ngt som får en att tänka på allt annat utom skolan.
Tack för en härlig dag tjejer!

Och ett stort tack till dig Anusha som hjälpt mig,
även om jag inte får jobbet så är jag riktigt tacksam!


    

//L

SOMMAR!

Här sitter jag på min multimedia lektion och vill bara ut i solen!!

Sitter och tittar på den här sköna videon, ös på volymen!


//L

Sovmorgon!

Godmorgon godingar!

Idag har jag sovmorgon till 10 men eftersom roslagsbanan typ aldrig går vid den här tiden måste jag iaf gå upp sjukligt tidigt!
Aja, det är iallafall skönt med så sommrigt väder. Det gör en så himla mkt gladare, iaf mig :)

Jag är verkligen nervös, jag ska på en anställningsintervju på en restaurang inne på söder imorn. Det är min brorsas ex och hennes familj som har den och det skulle vara så grymt kul att få jobbet. Men jag har ju aldrig varit på en sån intervju förut. Tänk om jag gör bort mig totalt, det är skönt att människorna inte är helt främmande iallafall.

Här är den coola tjejen som bloggar om den coola restaurangen!

Ska springa till tåget nu, ha det så bra!
//L


Ledig

Hello people! 
Idag har jag varit ledig igen, om jag inte har fel nu så tror jag att jag varit ledig minst en gång varje vecka i ungefär en månad. Och som vanligt tänkte jag att jag skulle plugga; men självklart inte!
  Jag har seriöst inte pluggat på flera veckor, och nu har jag verkligen ångest inför att ens titta på böckerna.
  Det är så sjukligt tråkigt, och när jag väl sitter där tänker jag bara på annat eller försöker komma på att göra ngt som är viktigare.
  Och liksom varför hålla på så? Gymnasiet har man ju ändå valt själv.
Det skulle vara grymt om man typ kunde ta några piller och bli så jävla smart att man aldrig mer behöver sitta med böckerna!

Ska ut och träna nu men måsta bara slänga in den hör sköna videon! Den är gamal; jag vet men jag kan inte sluta garva.




Haha madde katterna är typ lika freakade som du och jag är i skolan!
//L

Godnatt!

Nu har jag äntligen kommit hem från min träning och har precis duschat! Det är det verkligen dags för mig att krypa ner i sängen eftersom jag bara sov 3 timmar natten innan.
Hoppas ni mår bra allihopa och njuter av det fina vädret och att det faktiskt inte är långt kvar tills lovet!
Sovgott!!<3
//L 


Hej igen :)

Har varit dålig på att skriva de senaste dagarna men jag har verkligen inte haft tid eller ork! Men har varit en hyffat lugn helg ändå, var med Jennie i Lördags och hade det mysigt hemma hos henne. Vi gick en promenad med hennes syster ner till strålsjön (Älta), det är verkligen vackert där på kvällarna när vattnet ligger helt stilla och solen är precis på väg ner! :) Sen i söndags alltså igår konfirmerade sig Frida (Jennies syster), verkligen jättemysig dag.

Nu sitter jag här med allt plugg framför mig och skjuter upp allt en timme fram och har gjort det ända sen kl 14:30. Men orkar ju verkligen inte, men nu är det trots allt bara ca 5 veckor kvar av den här terminen och då får man väl stå ut!

Hörs senare
//L

Österskär!

Tänkte visa lite bilder från där jag bor (österskär), för er som inte vet hur det ser ut. Var nämligen ute på 1 och en halvtimmes promenad; flyttade ändå hit för ca 1 år sen men hittar fortfarande inte. Går verkligen vilse jämt, haha. Men här kommer bilderna från vattnet:
    

FREDAG!!

Åh, en sån sjukt härlig dag! Har verkligen gått omkring med ett leende på läpparna nästan hela dagen. Jag älskar det här vädret, så fruktansvärt härligt.
  Idag blev det fika inne i stan med tjejerna, verkligen mysigt! Sen efter att Lotta gått gick vi vidare och satte oss vid kungsan i ngn timme i solen. Fick världens sommar kännslor nu när träden blommar där och fontänen och vattnet är igång!!

image84


//L


Torsdag!

Gick hem idag efter jag hade skrivit provet och gick på en halv lektion! Jag har sån himla värk i magen och ryggen, jag måste typ ligga ner hela tiden! Och nu har jag verkligen legat ner hela dagen och har fortfarande lika ont. 
  Men inte nog med det, när pappas fru kom hem var hon sur och allmänt otrevlig mot mig. Och när pappa kom hem släppte det och hon försökte låta glad. Falskhet gör mig ruskigt arg. 
  Haha men bortset från det här är jag glad, solen skiner, jag har verkligen inte mkt att plugga, min bror är hemma igen och det är fredag imorn; och då blir det fika med Andrea Lotta Jessica och Madde och sen får jag se. Men nu är det middag,
hörs senare!
//L

Onsdag!

Idag visade det sig att jag hade en inlämning till imorn, vilket jag inte hade en aning om + att det är nationella i engelska. Usch!! Jag orkar inte, jag skulle bara vilja åka härifrån till ett varmt och härligt land där man kan koppla av utan alla krav!

Malta kanske?
 image79

Eller den här romantiska platsen i Azorerna?
image80//L


Godnatt änglar!

 Nu ska jag gå och lägga mig och låta den här låten gå om och om igen tills jag somnar! Lyssna klart på låten utan att titta på videon och tänk på det du bryr dig om absolut mest!
//L

Tisadag!

Idag har jag varit ledig, och det har varit hur skönt som helst. Mitt i veckorna känner man inte alltid hur mkt man faktiskt behöver ledighet, det är först när man väl är ledig som man kan känna efter hur jävla skönt det är!
  Kom just hem efter en joggingrunda i Österskär! Det gick tycärr inte så bra, men det var verkligen sjukt skönt att springa vid vattnet och glömma bort allt som snurrar runt i min hjärna just nu!

//L


Underbara kärlek


Söndag!

Godmorgon allihopa!
Nu är det sånt här hemskt äckligt väder idag igen, och jag som hade bestämt mig för att gå ut på en lång promenad! Men men, får väl promenera på gymmet? Haha..
Det här är första dagen som jag och mina två bröder är hemma alla tre samtidigt! Det är så härligt, jag känner mig så trygg nu! När en av dom är borta så känner jag mig halv, men för första gången på riktigt länge känner jag mig avstressad och riktigt glad. Det här är det viktigaste av allt, skolan löser sig och allt annat också för den delen, så att lägga ner lite extra tid på sin familj är något som jag verkligen behövs!

  Trion
//L

En låång dag!

Nu kan jag seriöst inte gå längre, är helt slut i kroppen. Efter igår och i förrgårs träning så har jag sån träningsvärk att jag knappt kan gå, jag kan inte böja mig, sätta mig eller resa mig! Då har jag nog med andra ord tagit i lite väl mycket, haha!
Men men, idag har jag varit med Jennie. Vi började inne i stan och shoppade, för min del blev det ett par nya vårskor. Sen åkte vi och köpte Thailändskt i sickla, och sen blev det mys med film. Nu är jag äntligen hemma. Det är så skönt att komma hem till värmen och få gå och lägga sig i sin säng och bara slappna av efter all stress!

image76 Mina nya fina skor =)
//L

Utelåst?

Haha nu har jag äntligen kommit hem, jag har nämligen varit utelåst i ca en timme tills Christina (pappas fru) kom hem och öppnade. haha usch så patetisk jag kände mig när jag gick omkring på min tomt, typ plockade de blommorna som fanns, satt och läste, prata i telefon ;P och så var det ju inte lite kallt heller!
Jag kanske behövde det ändå liite, jag har ju varit så sjukligt aktiv och överglad hela dagen, så nu har jag iaf lugnat ner mig :)
Nu sitter jag här och laddar inför träning, och maten är snart klar så ska upp och hjälpa till! Bye,
//L


Torsdag!

Godmorgon,
Hoppas ni mår bra allihopa även fast det här vädret gör en helt deppig. Mitt tåg går om ca 35 minuter och jag är helt slut i kroppen, haha jag orkar inte ens gå upp för trappen! Jag har iaf inte många lektioner idag det är väl tur det. Min första lektion är multimedia och jag fattar ingenting ärligt talat. Alla arbeten vi har fått har jag fått hjälp av proffsen i klassen, och min lärare tror att jag är duktig. Jaja, får hoppas arbetet vi gör nu blir bra i slutändan!
Nu ska jag kila, ha det bra så länge!
//L

Pallar inte att allt kommer på samma gång! Nu borde jag ändå fatta att det verkligen inte funkar, men jag kan inte. Jag har för svårt att låta allt bara gå. Tydligen har inte du det! Du gör inte ens ngt för att säga förlåt för det du gjort, det kanske betydde ngt för dig iaf?!
//L

Ledig!

Fyy vilket hemskt väder det är!! Jag orkar inte, nu är man trött på det här och vill ha vår sol. Något som är positivt är i alla fall att jag har varit ledig idag. Så idag har jag tränat med Jennie, (blev helt slut körd). Sen åkte jag förbi Täby C för att shoppa lite, och nu är jag äntligen hemma och är sjukligt hungrig. Åt som vanligt inte efter träningen.
så nu ska jag gå och slänga i mig lite mat!

Ha det bra så länge
//L


Bilder från i fredags

         
//L

Måndag

Idag vaknade jag med en hastig rörelse upp, jag var helt kallsvettig och kände mig frusen! Jag var rädd och kände mig helt borta. Jag hade drömt en mardröm som jag inte kan komma ihåg jag vet inte ens vad den handlade om. Det kändes grymt märkligt, jag trodde att det var som ett tecken på att min dag skulle bli hemsk. Men jag hade fel: när jag kom till skolan så visade det sig att jag hade fått MVG på mitt Naturkunskap B prov som jag hede ngn vecka sen.
Jag blev överlycklig, och nu känns allt iaf lite lättare :)

För en gångs skull har jag inget i skolan som måste göras, därför har jag bestämt mig för att njuta denna dag och bara kolla på film och ta hand om mig själv!

Ha det bra så länge, passa på och njuta ni med!
//L


GRATTIS LOTTA

Idag fyller vår egna Lotta 17 år!! GRATTIS snygging! 1 år kvar till friheten!

image64

//L

min dröm!

Jag tittade igenom min gamla dator nyss och hittade mina bilder på Adam Brody från min period när jag var desperat efter honom. Är fortfarande lite små förtjust i honom men är dock inte lika desperat!!

Här kommer några av bilderna:

  
   
//L


Helgen!!

Nu är jag äntligen hemma igen efter en låång helg. 
 Det började med att jag Madde och Andrea åkte efter skolan och köpte present till till Lotta, det blev en låda full med kärleks saker till henne och Alex. Som för övrigt är det gulligaste paret man kan tänka sig. 
Sedan bagav sig jag och Madde till Lotta för att hjälpa henne att fixa inför den sjukt härliga kvällen (bilder kommer senare).
  Lördagen blev dock inte lika lyckad, blev lite deppig och åkte hem till mamma. Sånt händer men efter regnet kommer solen, eller hur är det man säger? 
Och denna gråa och trista söndag ska göra till en låång tränings dag.
Har ingen lust att sitta still!

Nu ska jag fixa mitt grymt stökiga rum och sen bege mig till Friskis & Svettis ;)
Ha de bra så länge!

?

Imorgon är det "glitter party" hemma hos Lotta och jag kanske vet nu vad jag ska ha på mig

  

skulle dessutom göra vad som helst för denna snygga sko från gucci till:

Torsdag!

Idag har jag bara en lektion och börjar 12:00.
Det känns verkligen fruktansvärt onödigt att gå.
Efter det ska jag, Jessica och Madde åka och köpa en present från oss och Andrea till Lottas middag imorn.
Det ska verkligen bli så kul, glitter tema ska det vara och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!

Nu ska jag springa ner till tåget!
Ha det bra,
//L

Komplicerat!

När ens vanor omvandlas till trygghet är det fruktansvärt frustrerande när de försvinner,
det spelar ingen roll om det är en liten eller större vana.
Det är som ett pussel; saknas en bit är pusslet inte i rätt skick.
Precis så fungerar det med ens vanor.
 I alla fall är det så för mig.
Just nu står jag här utan mina viktigaste pusselbitar och vet inte hur jag ska rätta till det.
 Byta pussel kanske? Men om man inte vill det då, och det redan är försent?
Jag förstår inte varför det måste vara så komplicerat.
 Jag skulle vilja att den här perioden var över!!
 Snart så är den säkert det, kanske tar lite tid.
Men det är det var värt?

Onsdag!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag! Jag slutade vid tre tiden sen åkte jag Andrea, Lotta, Madde, Ellinor, Emma och Jessica in till stan och köpte lite grejer inför fredag; glitter spray och lösögonfransar, och efter det åt vi. Sen  hann klockan bli sex och då var det dags för teatern som slutade klockan nio. Och nu är jag hemma. Jag behöver egentligen plugga men jag är helt slut i min hjärna, jag orkar inte ens sitta upp.

Den här dagen har verkligen slagit rekord i att vara konstig när det gäller mitt humör, jag har haft värdens olika humörsvägningar. Bara så där! Och det konstiga är att jag känner mig ruskigt glad hela tiden men ändå så kommer det spydiga kommentarer ut hoppandes ur min mun eller sorgsna miner. Liksom vad kommer allt sånt ifrån? Det är lite konstigt när man känner sig så glad att man har träningsvärk i mungiporna. Jaja, hoppas att det blir annorlunda imorn!

Här kommer lite bilder från dagen:
   
 
//L

Sjukt tråkiga frågor :P

Vilken svordom använder du mest?
Attans
Äger du en iPod?
Jajamensan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
05:30, tar ju nästan en och en halv timme till skolan :@
Hur många resväskor äger du?
två
Använder du flip-flops?
Självklart
Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Vara med på bilden
Vilken var den senaste filmen du såg? 
The hills have eyes, men bara första 5 minutrarna 
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? 
En vän såklart?!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En lägenhet, beroende på hur mkt pengar!
Har någon någonsin kallat dig lat?
inga komentarer
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
nej
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
ingen
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
kommer alltid vara spice girls
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Berättar jag är det ju ingen hemlighet ;P
Vad åt du till middag senast?
Pyttipanna
Använder du huvtröjor?
Ja
Kan du vissla?
på tre sätt! ;)
Vem var den senaste som ringde dig?
jennie
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Balder
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
jajamensan
Vilket riktnummer befinner du dig i?
08
Tittade du på tecknat när du var liten?
japp
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
täby centrum, ett av nordens största
Hur många syskon har du?
2 riktiga bröder och 3 låtsas bröder
Är du blyg inför det motsatta könet?
neej
Vilken film kan du alla replikerna till?
Lejonkungen
Äger du några band t-shirts?
heh ne
När flög du senast?
i sommras
Hur många stolar står kring ditt köksbord?
8
Läser du för skojs skull?
om jag hittar en bra bok förstås, annars tidningar
Diskar du din egen disk?
har diskmaskin så nej
Har du gråtit offentligt?
ja, tyvärr
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
En tatuering på vristan skulle vara snyggt
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja ;)
Kan du kasta macka?
hahah ja ibland 
Vad har du med dig in på bion?
Godis förstås
Vem var din favoritlärare och varför? 
jonathan helt klart. för att han var så rolig och schysst!
Har du dejtat någon av en annan religion?
Ja, har jag väl
Vad har du för väder?
Soligt idag, men nu har den gått ner
Har du en favoritblogg?
michaela fornis kanske
Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet?
Svenska om jag bara hade haft en bättre lärare
Gillar du att flyga?
neej usch, får ju dödsångest
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Social, rolig trevlig och gärna snygg
När sov du senast på golvet?

höh? i sommras
Vilken är din mammas hemstad?
Stockholm
Din pappas hemstad?
Nyneshamn
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ja, men inte måndagar
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Ja det händer väl
Vilken är din favoritfrukt?
Apelsin
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
17
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja är jag väl beroende på vad jag skriver
Tror du på liv på andra planeter?

vet faktiskt inte
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Minns inte, varför vara arg när man kan vara glad? ;)
Tror du att Gud är man eller kvinna?
tror inte på gud men inget av de kanske?
Vad var det senaste du åt?
ett äpple
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Både och antar jag!
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
efter någon drottning
Gillar du senap?
nja inte stark senap
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
tänk positivt
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Skulle vara grymt läskigt, men såå kul!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
mr bean, haha ne vet inte.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
nej
Tycker du om att krama folk?
Ja, men inte när man får en lite slö kram! Man ska ta i lite ;P
Skulle du säga att du är trendig?
antar det! men man har väl olika uppfattningar?
Äger du en digitalkamera?
Ja, en trasig
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Rachel Bilson
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nja, man kan ju glömma. Vill man något kan man ju alltid ringa själv. Men klart att man ska hålla ett löfte.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Feta nektergalen när jag var liten
Vad är du allergisk mot?
fär mkt ostbågar
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Ja faktiskt kalv, lamm osv
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Sebastian enligt mamma

Lånad av theresa!


Back in business!

Äntligen har Blogg.se börjat fungera igen. Det har varit avstängt för att de skulle byta bloggplattform, förstod inte riktigt. Blev helt galen när det gick komma in i lördags och så skrev jag årets längsta inlägg ( i och för sig om inget speciellt) och så funkar det inte.

Jaja, i Lördags kväll i alla fall gick jag och jennie till Café 60 och prata och skvallra om allt möjligt. Det är ett super trevligt Cafe som ligger på rådmansgatan, och sen gick vi en kort liten promenad.
  Annars har jag verkligen pluggat skiten ur mig inför dagens prov som ändå gick rätt okej, men mer än VG kommer jag då inte få. Och imorn blir det en härlig dag för en gångs skull, ska vi ses några tjejer från klassen innan vi ska på teater hela sm1.

Nu ska jag gå och läsa mina två veckorevyn som kom idag! Hörs senare!<3


RSS 2.0