Seth & summer



Godnatt!
//L

Chill dag!!

Hej där!!




Jag har seriöst suttit i min säng hela dagen med tvn på utan att titta och halvsovit med datorn i knät. Då och då har jag tittat på mitt stökiga rum och försökt överväga att städa upp lite, och ta itu med min lilla toalett. Men bara tanken att resa sig upp har gjort mig stressad så istället har jag bara legat här och gjort saker som är avkopplande. Jag har faktiskt inte på så lång tid jag bara kan minnas tagit det så här lugnt.
   Men jag måste säga att det har varit riktigt skönt, min enda plan jag hade för dagen sprack så jag bestämde mig för att göra absolut ingenting!

Imorgon ska jag vara desto mer aktiv, jag ska ta mitt till Furängen med pappa och Christina till några för att äta lunch. Ska bli fruktansvärt tråkigt men jag verklige måste med för att jag verkligen behöver shoppa på IKEA till mitt rum.. Behöver måånga kuddar, en fåtölj liknande sak, nytt överkast m.m. En del av sakerna köper jag nog på Indiska, jag verkligen älskar en del av deras sortiment.. Verkligen inte allt men mkt är fint, det är speciellt och inte som allt annat. Precis som jag vill ha det!!

Jag hoppas verkligen att ni haft en härlig sommar hittills, lev i nuet och stressa inte för framtiden och lägg inte ner tid på att ångra saker som redan skett för du kan ändå inte få det ogjort! Var stolt över dig isället och njut av livet!!

Godnatt coolingar, nu ska jag kolla lite på S.A.T.C och sen sova!!
//L

äntligen helg

Nu är det äntilgen helg, så skönt att vila från alla tanter och gubbar.
Har inga planer för dagen och kvällen, får ta det som det kommer lite!

Om en vecka exakt kommer dom här sötnosarna hit från Göteborg:
 Julia & Lovisa

Det ska verkligen bli skit kul! Längtar verkligen!!

//L

Old times!!

Sitter här och tittar på gamla bilder och hittade den här på gamla klassen:



(En del saknas på bilden)

Shit vad man saknar ibland!! :)
//L


Måndag!

Måste bara säga att jag var och såg Sex and the city filmen igår..
Det var en överraskning till Jennie för att hon fyller år imorgon. Haha men jag och elise var inte så duktiga på att hålla det hemligt. Det var en av de absolut bästa filmer jag sett, jag kunde inte släppa Jennies hand under hela filmen (förutom när jag skulle öppna min loka).
Det var så sjukt mkt bättre än vad jag hade föreställt mig. Den var rolig, sorglig, romantisk och precis som serien helt fängslande. 
  Kvällen började med att jag och Jennie mötte upp Emmy och Elise inne vid slussen, vi gick omkring för att hitta ngt ställe att äta på, det var ju typ stängt överallt. Men i alla fall var Sandy´s öppet på sergel.
När vi väl kom till biosalongen var det tomt bredvid mig så jag hade riktigt bott in mig och bredde ut mig totalt, innan monstret kom. Seriöst tanten var ensam, luktade sprit och jag kan säga att hon tog upp halva min plats..



När jag väl kom hem efter en lång resa kunde jag inte sova, jag blev verkligen frustrerad eftersom jag skulle upp hyffsat tidigt idag. Så tyvärr kom jag trött första dagen på jobbet, men det gick bra ändå.

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig och läsa min Veckorevyn som låg fint och prydligt på min säng när jag kom hem :)
Hoppas ni haft en bra dag!
//L

kärlek övervinner allt, eller?

Jag skriver verkligen ofta om filmer jag har sett, men jag är lite så att jag lever i en dröm värld. Jag lever mig in i filmerna och tror att jag ska få det där Hollywood-slutet, även fast det låter fånigt så har jag alltid velat att hitta någon som skulle ge upp allt för mig. Precis som han gör för henne i den här filmen. Och om ni är lika nördiga som mig så måste ni se den här filmen bara för att se slutet. Jag kunde inte sluta le!!!

      

Godnatt änglar, nu ska jag försöka sova även fast jag är hur pigg som helst.
Vill ju inte vara trött imorn ;)
//L


Lördag!

Hej allihopa!

Hoppas ni hade en härlig midsommar, och njöt av ledigheten. Det gjorde i alla fall jag. Jag är dock väldigt trött, och är lite små sjuk. Jag har ngt virus i halsen som inte försvinner, och huvudvärk :/ Jag måste iaf vara frisk imorn, för det är då det händer. Jag har seriöst väntat på det här hur länge som helst... Kan tyvärr inte berätta än, men jag lovar att göra det efteråt! ;)

Nu sitter jag hemma hos pappa och ska snart försöka hitta på ngt med min bror alex, som precis kom hem!

Ha det bra så länge!!

//L

Dålig uppdatering...

Ledsen för min dåliga uppdatering, men jag har inte riktigt haft tid, och jag är nästan aldrig här hemma. Men jag kan bli lite bättre :)

Igår när jag kom hem efter Sveriges värdelösa match, som jag inte ens vill prata om, låg jag i sängen och tittade på en av mina favorit filmer. Grind heter den, det är en riktig "killfilm", men jag älskar den. Anledningen till att jag är helt galen i den är för att Adam Brody är med.

  

//L

probably the best band in the world


Coming out of my cage
And I've been doin' just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss
It was only a kiss

Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag

Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest now
He takes off her dress now
Let me go

And I just can't look
It's killing me
And taking control

Jealousy
Turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr. Brightside

I'm coming out of my cage
And I've been doin' just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss
It was only a kiss

Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag

Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest now
He takes off her dress now
Let me go

'Cause I just can't look
It's killing me
And taking control

Jealousy
Turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr. Brightside


//L

rädsla

Jag är 5 mil från vad jag kallar hem, (sävsongarvägen) i ett tomt hus på en okändplats där jag inte känner någon. Har inte vant mig vid doften än, allt är för nytt. Men inte nog med det här, nu ÅSKAR det också =/ Om det är ngt jag är rädd för är det just åskan, blixten och ensamheten!! Nu sitter jag här och vågar inte röra mig från "mitt" rum, ingen kan lugna ner mig eller skratta åt mig för att jag är löjlig! Jag kan ju inte skratta åt mig själv? :S

Äsch... jag ska iaf till grönan ikväll och se på Håkan, har iaf ngt att se fram emot :)

Jag saknar er tjejer, ni vet vilka ni är! Hoppas ni har det bra och att ni njuter av sommaren. Vi måste ju ses!!!
//L

Fördröjer tiden

Nu sitter jag hemma hos Jennie och väntar på att hon ska komma hem (hon är och tränar) jag försöker fördröja tiden med att sysselsätta mig med helt onödiga saker men det är trååkigt! När hon kommer ska vi iaf träffa lite människor vid en sjö här i Älta och bada och äta lite! Ska bli mysigt...

Hoppas ni haft en härligt dag! Det blev ju bra väder ändå, jag som trodde att det skulle bli runt tio grader!
Puss&kram
//L

Sol, vind och vatten

Det här underbara vädret har verkligen hållt i sig länge, men är besviken att det är över imorn. Det ska tydligen bli runt 10 grader =/

Igår var jag med Bella hela dagen. Vi började med att shoppa inne i stan, för min del blev det jeansshorts, ett linne och en klänning; och Bella köpte ett linne som vi sedan glömde på bussen. Inte kul!!! Sen kom vi hem till henne, och vi åkte ut med hennes grannes båt på Ältasjön och solade och hade det mysigt. Men när vi kom tillbaka till bryggan fick jag en sticka som verkligen inte gick att få ut. Och efter ett tag när jag hade kämpat själv så gick vi över till granne igen som tydligen jobbar med sånt, men hon ville inte göra mig illa så hennes son Patrik fick ta över. Och jag kan säga att det värkte, mitt finger är fortfarande inte helt okej!!!
usch...
Nu har jag tagit med mig min hund till pappa och han och jag har badat! Nu ska jag snart åka tillbaka till Älta för att träffa Elise!!

Förästen är det inte långt kvar nu tills mitt sommarjobb kommer igång. Det ska verkligen bli skönt att sammla ihop lite pengar och slippa vara pank!! 
Jag och min låtsas bror Fredrik ska jobba på samma avdelning, vi får väl se hur det går!! =P
//L

sommarlov!

Nu har lovet verkligen börjat, det är den här tiden på året som man aldrig kommer ihåg vilken dag det är, eller vilket datum det är. Hela lovet är som en enda lång helg!!! underbart..

Igår blev allt verkligen lyckat, jag och Jessica hade köpt leksaker, grill, marsmellows, godis, jordgubbar, vindruvor mm. inför kvällen ( vi får inte glömma att jag är skyldig dig pengar). Från början var det bara klassen och Victor, sen kom det fler och fler. Mycket mysigt!

Har inga planer för den här kvällen, men förmodligen är jag bara hemma. Jag orkar verkligen inte sätta mig på roslagsbanan i den här värmen. Imorn ska jag iaf till Älta och kalasa!

Ha det så bra allihopa och njut av värmen, lovet och alla härliga människor som finns ;)
//L


En dag kvar!

Imorgon är det äntligen avslutning, fy fan vad skönt. Seriöst är det inte det här man har väntat på enda sedan förra lovet var slut?

Igår var jag inne i stan med Madde, Jessica och Andrea och kollade lite på kläder osv, det var super mysigt, men varmt. Ska verkligen inte klaga nu när värmen äntligen är här, men den kom ju så fort!
  Efter åkte jag hem och träffade min mamma som jag inte hade träffat på flera veckor. Det var verkligen jättehärligt, jag märker inte hur mkt jag saknar henne hos pappa förren jag verkligen är hos henne!! Jaja, det var iaf trevligt.
  Idag har jag varit med min underbara bror Christoffer, har inte träffat honom heller på ett tag eftersom jag varit i göteborg och när jag kom hem så hann vi inte träffas. Det är så härligt att bara sitta och prata och bara känna att allt är precis som när vi var små! 

Hoppas ni har haft en underbardag, och att ni får en fortsatt trevlig kväll!
Godnatt änglar!
//L
  

sista veckan i skolan!

Detta är sista måndagen innan lovet, sista veckan innan sommaren verkligen börjar! Konstigt nog känns det inte som det, tiden har ju gått så fort och nu plötsligt är ettan avklarad. Det känns verkligen som att det var igår vi alla 91:or satt i Nacka Gymnasiums Aula och väntade på att få höra stitt namn och gå iväg med sin klass. Jag minns verkligen när alla stog i caféterian och iaktog varandra och hur nytt allting kändes. Det känns så sorgligt att tiden går så fort ändå, visst är det förstås skönt att slippa skolan, men alla nya underbara männsikor vill man ju ha så mkt tid med som möjligt. 
 
Sm1, löjligaste men härligaste klassen:


//L


när ska jag inse?

Mitt hjärta och min hjärna fajtas just nu om hur jag ska göra! Min hjärna säger till mig vilket svin han är, att han inte är värd mig, att jag bara måste gå vidare nu. Men mitt hjärta blöder, det är helt ur funktion! Varför kan mitt hjärta inte lära sig att sammarbeta? Om min hjärna bara får bestämma för en gångs skull kanske allt blir bra igen! Jag vill bara gå vidare utan alla bekymmer runt oss, det borde inte ens finnas något "oss" längre.

Efter det du har gjort nu så är det enda jag begär att du ska läma mig ifred!
Låt mig bara va, så jag bara kan få glömma!
//L

är kärleken hård mot dig, var hård mot den!

Nu är jag äntligen hemma från Göteborg! Det har varit superkul, men det är verkligen skönt att komma hem igen.  Jag visar lite bilder och berättar senare vad vi gjorde.

Idag har jag bara legat nere vid vattnet och solat. Och snart kommer gästerna, pappa har nämligen fyllt år.

Hoppas ni får en härlig dag!
//L

RSS 2.0