you never felt that way

Det var ett tag sen nu, det är så mkt att det faktiskt börjar göra lite ont. Men snart är vi lediga och jag är lite rädd för det. klarar inte av tanken av att vara ensam, med alla tankar.



Corey Taylor är min ängel, ingen har så fin röst som honom!

Girl lose your blues and just laugh at life and then seize the day cause you only live once!

Det är tomt på ord, kan inte riktigt berätta. Men jag mår bra och jag är glad. Det är helg nu och jag ska baara ta det hur lugnt som helst!

Njut av solen nu, jag är hungrig... hej då :)


ehehe rrrumpaaa!

Igår gick vi ut; jag, elin, madde, madde, thomas, sofia, ellinor, sarah och sofias kompis. Erik och netteryd var DJs på royal garden och vi var där hela kvällen. idag är jag död... helt död. kan inte sova när jag varit ute så jag var uppe kl 10 någon gång och kom i säng 06:00. känns så där halv bra i och med att vi ska äta middag på söder alla mina bröder, deras flickvänner, mamma och min kusin johannes. men får lägga mi framför en film eller ngt och hoppas på att somna en stund innan vi åker.

Mitt lov har varit jätteskönt verkligen, har inte gjort ngt alls i princip förutom att träffa lite människor. Jag har inte pluggat, vilket jag kanske borde gjort, skrivit CV har jag inte heller men det ringde pappa mig nyss om att han suttit och gjort åt mig :O han läste upp det och jag hade verkligen inte kunnat skriva ett så bra. fattar inte hur han kan hjälpa så mkt <3


.............

Oj vad det snurrar i mitt huvud nu, jag vill bara somna och vakna om ett par dagar.

You're my only fear

Igår åkte jag till pappa, hade inte varit här på en vecka. Blev lite chockad när jag kom hem och han hade shoppat till mig, det händer sällan att han shoppar med mig... oftast ger han bara pengar. Men nu hade han gjort det helt random utan att fråga. Så det är ju bara att tacka och ta emot :) Nu ska jag tillbaka igen till tyresö. Det är verkligen dött här!
Imorn blir det utgång med madde lotta elli och elin, ska bli skit kul!!










RSS 2.0