Vi ser ljuset vid tunnelns slut

Måndagar är faktiskt hyffsat sköna, jag har inga speciellt jobbiga lektioner och dagen är kort. Det enda är att man har hela veckan framför sig med all skola...
Helgen är redan planerad, det blir tjejmiddag (emo vs. fjortis tema) hos sofia, sen på kvällen blir det grillparty i älta. Lördagen blir en dag för lotta som fyller år på måndag, och det kommer bli riktigt kul!

Just nu väntar jag på att mina låtsasbrorsor ska komma hem, det är så tomt när de inte är här. Det är verkligen sån himla skillnad; dom är inte lugna någonstans. lilla Filip ska bråttas hela tiden, trots att jag fortfarande vinner över honom eftersom jag är tyngre. Han jagar mig hela tiden för att han älskar när jag blir rädd (störd unge). Fredrik snor min dator och skriver till folk på msn och låtsas vara jag och säger helt störda saker. Och Daniel märker man inte så mkt av förutom under middagen när han slår fredrik. Dom är som små apor.







Lovisa

I guess I would just stay like this and bleed

  

hejhej
det har varit en väldigt lugn helg, jag har bara varit med lotta och madde i fredags och shoppat två gånger igår och varit med min mamma. idag har jag varit på yoga, orkade ingen jobbig träning. nu är det bara en vecka kvar till lov igen... längtar!

jag har inte pluggat det som jag har i skolan till imorn, men jag orkar inte. det löser sig säkert, jag hardessutom inte photoshop och det är ju frivilligt att göra om naturkuskapsuppsatsen...

hoppas ni haft en bra helg!
Lovisa

nattinatti!



jag vet att jag kan, oavsett vad andra säger. jag vet vem jag är och vad jag vill. ingen kan ändra på det. jag vet vilka som bryr sig och stannar kvar, vilka som står vid min sida och hjälper mig att hålla balansen. jag vet att vad som än händer kommer jag alltid att vara jag, accepterad eller oaccepterad.

Lovisa

boooooootylicious

Långa dagar. korta veckor. man hänger ju knappt med. Imorn är det redan helg och det ska bli najs. Lotta och madde ska komma ut till österskär på fredag och lördagen ska vi ägna åt att shoppa kläder, pappas fru har nämligen bjudit med oss till en försäljning VILA har där dom säljer vårkollektionen för minst 70% typ för att se vad som säljer mest och vad dom ska satsa på att ha i butikerna. Det ska bli grym fakiskt...

förresten hittade jag bilder som tagits i skolan, alltid hittar jag bilder på min kamera på rumpor så varsegod och gissa vilken de här två tillhör ;)





Lovisa

It's somethin' about the way you shine in the light

Nu har jag precis varit och tränat, det var riktigt hårt. Kände mig helt svag i musklerna, men det behövdes kan jag säga.
Ikväll ska jag försöka ta det lugnt och inte tänka så mycket, ska kolla film och sen sova.

Hoppas ni haft en bra helg!
Lovisa

were is life in this town?



Nu kryper det lite under huden på mig, jag vill inte sitta still. Jag vaknade tidigt imorse så jag la mig framför tvn med datorn och frukost, nu är jag så pigg och och taggad så jag inte vet vad jag ska göra riktigt.
Jag har iaf bakat, jag var så jävla sugen på choklad men eftersom jag bor där jag bor är det långt vart man än ska så jag kan inte ta mig någonstans för att köpa. Det blev choklad bollar...

Nu ska dom ätas upp!
Lovisa

♥ ♥ ♥

åhåhåhåhåhåh jag är så glad, imorn är vi lediga och det kan ju bara inte bli bättre. man vill bara springa barfota ute och skrika typ, fast man måste nog vänta till det blir lite varmare annars fryser man brösten av sig som emma sa. kunde inte sagt det bättre själv.


i helgen sover jag hos lotta och vi ska ha det så jävla bra. Det blir middag imorn och sen iväg på lite gitarr lirande, lördag får vi se... det kommer bli bäst :)







Orginalet till glaivens grymma uppträdande igår

Ha det bra
Lovisa

GODNAAAAAATT!♥

det har varit en grymt skön dag. inget jobbigt i skolan, the cargos och jonatan hade grymma framträdanden på uppvisningen i skolan, sen drog jag lotta och madde till stan och gick ut med söta hunden eskil. Nu har jag tränat och ska snart sova. Är fan lite skraj efter att ha vaknat och fått för mig att jag har sett saker. I förrgår var jag säker på att en liten pojke satt inne på mitt rum och blev sur för jag trodde det var min lillebror. Men när jag drog täcket över huvudet och drog bort det igen var han borta. Hoppas det bara var en vidrig mardröm!





God natt :)
Lovisa

Söndag

Idag är det söndag och jag längtar redan till nästa helg... då ska vi alla tjejerna ha en hel helg tillsammans. helt underbart.
jag kom precis hem från stan, har shoppat lite och ska iväg och träna så fort som möjligt. Senare kommer alex och johanna hit!




Ha en bra dag!
Lovisa

Godnatt!



Nu sitter jag och äter glass och önskar att jag var lika liten som jag var här... när jag fyllde år och fick mitt första dockskåp. Min mamma och jag lekte och inredde i flera timmar den morgonen. Hon var min bästis då, och hon sa att vad som än händer kommer hon aldrig svika mig!

Lovisa

Truddlis & Hilton



snö. slask. regn. Man orkar ju inte längre, jag vill ha vår nu. Idag har jag varit på ikea och köpt lite saker på mitt rum som behövdes och nu ligger jag på soffan och kollar på filmer. Ska nog trots allt bara vara hemma idag och ta det lugn, jag är för trött för att göra ngt. Kanske åker till Elli och kolla melodifestivalen om jag orkar.

Hoppas ni får en härlig lördag!
Lovisa

you spin me right round baby

Förlåt för min dåliga humor i inlägget innan... men jag dör för honom verkligen!
Jaja, idag har jag och pappi tränat... vi var egentligen jättetrötta och ville hyra film och trycka i oss godis men vi valde det tråkiga valet att träna istället. När jag gick där ifrån var jag helt skakig i benen för jag hade sprungit så mkt på bandet; grejen är den att jag måste ha ngn att tävla mot när jag springer för att det ska gå bra så jag smygkollar på de bredvid mig hur snabbt de springer och så höjer jag farten när jag ser att dom gör det. Det är lite stört med det är enda sättet och idag blev det tungt för jag ville inte ge upp.
Imorn blir det tjejmiddag i nacka och sen åker jag och madde hem till lotta och röjer lite med hilton. På lördag kommer det hit gäster och dum som jag är erbjöd jag mig att vara hemma för att de skulle ha med sig sina barn... jag får väl rymma eller ngt för jag vägrar sitta hemma!



Lovisa

Kjell!!!!!

HAHAHA jag kan inte sluta garva åt den här videon... jag tittar om och om igen hela tiden och garvar mer och mer!



Lovisa

all that i'm breathing for

Det var lite väl länge sen jag skrev nu känner jag, men jag har inte haft någon ork och så har det inte blivit av. Det har varit så mycket jobbiga saker omkring mig som även har gjort så att jag inte velat skriva men nu går det framåt igen.
Idag var jag med lottis och maddis inne i stan. Vi gick ifrån svenskan och hoppade över sista media lektionen för ingen av oss kände att vi klarade av det, allt var så påfrestande. Vi hade det iallafall riktigt mysigt, vi gick omkring i affärer lotta köpte ett par skor från monki, sen gick vi och fikade... och nu sitter jag här och ska ta mig till gymmet för första gången på evigheter.

    

Hoppas ni haft en bra dag!
Lovisa


Måndag!

Måndag, och första dagen efter lovet. Det känns verkligen tungt, jag har redan hamnat efter. Jag vet inte varför men jag lyckas alltid göra så att mina planeringar skjuts upp; jag lägger upp planeringen bra först, och sen så skiter det sig. Men grejen är att jag inte orkar må dåligt över det, allt löser sig iallafall. Jag ser fram emot saker som ska hända och jag har hela livet framför mig så varför må dåligt över skolan?! :)
Ja, det är så jag vill tänka. Men det blir ju inte så heller förstås, när man väl sitter med böckerna framför sig och hjärnan inte hänger med så kryper paniken fram under huden och stressen tar över.

Det är iallafall inte långt kvar till nästa lov, och det ska bli så jävla najs. Då fyller dessutom Lottis år! ♥




  
Idag kom mina bonusbrorsor hem!

God natt,
Lovisa

RSS 2.0