snälla lämna mig bara ifred nu.

Nu är det natten till julafton, vi har redan bytt lite julklappar och haft det lite mysigt hos pappa eftersom vi ska till mamma imorn. Jag köpte bara leksaker till alla brorsorna, de har blivit så stora och det går så fort, och det kändes skönt att se när de sken upp som små pojkar över sina radiostyrda bilar, laser pekare, gustaf filmen, mini skateboard mm. de har lekt i flera timmar och nu är de slutkörda... äntligen!

själv är jag sur, men vet inte varför. jag är bara irriterad på människor... och mig själv, det känns liksom som att jag är lurad på något vis hur jag än vänder och vrider på allt! är det inte en konstig känsla? jag tycker det. hur kan jag bara känna så, det är precis varför jag är irriterad även på mig själv; för att jag inte förstår mig på mig själv.  



Ni skulle bara veta hur mkt jag saknar er, redan. Behöver lördag nu!!!

Natti natti, och god jul på er!


we don't use our brains blablablablablablablabla

Det är lov och jag gör absolut ingenting, har iofs städat men annars bara legat och kollat på vänner och nu väntar jag på att min äldsta bror christoffer ska komma hit :D alex ska fira med söta flickvännen johanna!
Igår var jag med andy och lottis, vi kolla på film och hade det mysigt. imorgon är det ju julafton.... men helgen blir galet skön med utgång!!!



Var bara tvungen att visa ännu en anledning till varför jag HATAR ormar!!!




casper

okej tjejer ni e druuunk, RÄTT sköna! framför allt du igår andy, ni är från och med utkastade från min blogg. inga mer gästinlägg för er. sånt tolereras inte!

igår hade vi för övriget stööööört kul, (pusharN?) och imorn är det avslutning och då blir det minst lika kul!! ska bli grymt med lov, funderar att göra hamburgare av andys häst. hästar finns ju ändå inte eligt emma!

natti!

Att pusha att lovisa pushar

Asså. Så jävla trötta är vi. På att lovisa alltid ska PUSHA! Vill inte att någon ska känna sig träffad men hon pushar allt, sexuella läggningar, sin besatthet av potatis, PP, hasdukar, hälsa och motion, TUTTAR, andys tuttar, facebook, stalkerlistor, raggningsrepliker, rachid, pervershet, ellinors lillebror, jehovas vittnen, steffe, hubba bubba, tompa, att hon har en katt, syrlighet, bartendrar, småkompisar, att hon inte har en mössa, rött hår, österskär, katter som mjauar utanför fönstret, rumpor, att äga rättskunskapsläraren, JOHNNY, sexy bitch, små lappar, julpynt, casper, skolmaten, ja hon pushar till och med att pusha!!
Men vi tycker väl om henne lite ändå, särsklilt när vi kan sitta och skriva på hennes blogg en tråkig medialektion.
Tack och hej, Blogg-Emma och Andy

we are the people who rule the world



Nu är det nära till så mkt, nära till att träffa pp, nära till lovet, nära till johanna kommer hem, nära till christoffer och linda kommer hem, nära till julafton, nära till ett nytt år, nära till att sluta skolan... på riktigt! och till ännu en ny måndag förstås, en ny vecka!

Idag åkte jag och pappa hem till mamma för att fördela alla korten de tog under deras 20 år tillsammans. Fick se min töntiga pappa hur han såg ut när han var ny kär, första gången han fick ett barn, första gången han fick en flicka, första gången jag såg honom gråta... det var när vår hund dog. Det kändes för ett tag som när jag var liten. kopplade bort tanken, som sagt... lev i nuet.

vi åkte sen vidare till mina små kusiner, den minsta (som inte är liten längre) har fyllt år. 9 år för att vara exakt, känns som det var ett år sen hon var en liten bebis som kröp omkring och gömde sig.
Det var i alla fall mysigt, men nu är det dags för att sova!

Natti natti! ♥


ge mig bara!

Nu är jag hemma i österskär igen. Jag ska försöka bli klar med allt plugg och träna sen. fick för övrigt tag på en frisör tillsist igår. I skanstull liggar salongen och det kommer att kosta 1400. Jävligt mkt pengar för ingenting, men jag kan ju inte se ut så här!

igår kom jag fram till att tiden går för fort, man hinner inte njuta. plötsligt inser man att tiden har rusat förbi en och man längtar tillbaka istället för att ha njutit fullt ut då. man borde bara bara vara glad att man har varit med om just "det" minnet. snart har vi tagit studenten, och den här tiden är förbi (förmodligen den roligaste tiden i ens liv). man vet ingenting om framtiden och ändå sitter man och är nervös inför prov och onödig skit. vem vet, jag kanske inte ens vill bo i sverige. jag kanske inte ens vill ha det jobb jag nu siktar efter. förmodligen inte. man ska förstås alltid göra sitt bästa, det är inte det jag menar. men varför vara missnöjd om det inte blev exakt som man har tänkt. det finns så himla mycket mer än ens första "plan".

alltså ska jag njuta nu i min fåtölj, med min fula men sköna filt. ska bara leva här och nu... i alla fall ge det ett försök!


hejsan!

jag madde och lotta har precis fixat mat och snart kommer andy också. vi ska inte gå ut idag utan bara vara hemma och mysa.
har försökt hur mkt som helst att hitta någonstans att klippa mig och färga tillbaka till min hårfärg men det är fullbokat överallt, och de som inte är fullbokade verkar inte vilja ha kunder eftersom de är helt omöjliga att få tag på. jaja får väl se ut som en rödluva ett tag till!
ha en bra kväll

du är min hjälte för jag behöver dig

idag vaknade jag kl 10. två timmar senare än jag trodde. har hunnit vara ute och springa nu innan plugget.
ska fixa lite mat nu till mig, sen plugga och sen ska jag nog åka till mamma.

det är snart julafton, varför är inget längre som när man var liten? man längtade mer efter julen än sin fördelsedag nästan, det var alltid mysigt och pappa var den sämsta tomten. han kom in med skägget på sniskan och avslöjade själv att tomten inte fanns. den julen var jag dock arg och ville inte ha några klappar. alla skrattade åt mig då, precis som vanligt. trenden fortsatte, han förstörde min lilla kusin, saras, syn på tomten när han pratade norrländska och sa något han tyckte var kul och hon kände igen hans skratt. sen efter det har julen gått utför. nu finns det ingen julkänsla kvar längre, inte ens när man går i stan. håller julen på att försvinna eller är det bara jag? :S


han är en usel tomte men en bra papi!


du ska leva, inte överleva... förstår du skillnaden?






jag är lite trött, har träningvärk också. nej det blev inge plugg som jag hade tänkt. jag vet ärligt talat inte vad jag har gjort. bara suttit i sängen och glott på datorn.

jag funderade en stund över vad jag gör här, nu när det funkar bättre där borta hos min mami. här sitter jag helt ensam och är rädd för mörkret. hos mamma är det lugnt och hon pysslar om mig och kittlar mig under fötterna tills jag somnar. här får jag somna med en katt som mjauar utanför fönstret och skrämmer mig!!

imorgon är jag ledig och jag ska sova så länge jag kan... vilket förmodligen inte är längre än 08:00 om jag har tur eftersom jag verkligen går upp typ 05:00 varje dag. kan inte ställa om mig igen.
ska försöka plugga då istället.

Natti natti ♥


visste du att..

jag biter på läpparna när jag är stressad. jag är egentligen pedantisk men har ofta ett berg med kläder i fåtöljen och det ligger saker på hela golvet. jag är faktiskt väldigt känslig, även fast det inte alltid märks. jag har två bröder som betyder allt. jag har alltid velat gifta mig i storkyrkan. när jag gick i högstadiet hade jag mina väggar tapetserade med enrique iglesias. jag sover fortfarande med min nalle jeppe. jag saknar mitt röda par hus i älta varje dag. jag får träningsvärk i mungiporna och ont i magen varje dag av allt skratt. jag tänker som bäst när jag borstar tänderna. jag fick inte leka med mina bröder när jag var liten för att jag var tjej, och jag försökte leva upp till dem men lekte med mina barbies i smyg. jag önskade att mina föräldrar skulle skiljas när jag var tio så att jag skulle få båda för mig själv, trodde alltså att det var mitt fel när det ett par år senare hände. jag skrattar ofta åt mina egna skämt. jag vill ha bestigit kilimanjaro innan jag fyllt 30. jag och mamma har sett dirty dancing minst 20 gånger.


I swear I'll kill her

bara för att vi var ute igår och lediga idag har det känts som en söndag. frågade till och med elin på msn hur hennes helg har varit.. jaja jag e virrig. skönt nog är det ju helg imorn!

jag är stört trött efter igår, helt slut i hela kroppen. men jag har en konstig känsla i kroppen, vill inte sova. fattar inte varför. jag håller på med massa annat för att fördröja tiden. så fort mina ögon börjar gå i kors ställer jag mig upp, får inte somna. det pirrar i magen!

snart är det lov! då kan man sova...

I don't know what the hell they are going through!

idag hade jag bara en lektion, ganska skönt.. så istället för att åka hem så åkte jag och lotta en liten stund in till stan för att shoppa på söder. har inte med mig religionsboken, JAAA!! men jag har alla begreppen nerskrivna och kan man dom så kan man tydligen förhöret, så det blir GOOGLE!

imorn ska vi ut, men innan ska madde lotta och jag ha det mysig. längtar liksom!!


RSS 2.0