Godnatt!

Nu är det dags för mig att lägga mig i sängen, har packat klart och fixat det sista till redovisningen tills imorn så jag är helt slut. Ska kolla klart på Festival också!!



Säger hej då nu för jag hinner inte skriva innan jag åker till Götet imorn!!
Kommer antagligen inte hinna blogga där nere så vi hörs på söndag..
ha det underbart!!
//L

KUNGLIGT

Hittade tyvärr inte tillräckligt med fakta om Coldplay, så jag valde U2 istället!!!

Är inte det här NÅGOT kungligt? :)


//L

tisdag

Nu har jag kommit hem från ett litet möte med min arbetsgivare eller vad det nu var på ålderdomshemmet. Det är där jag ska jobba i sommar, haha där lär man ju inte vara med om ngt romantiskt direkt!! Men det är nog sjukt häftigt att höra om alla gamla människors erfarenheter osv. Jag ser fram emot det, tro det eller ej :P

Jag sitter och skriver ett arbete om Coldplay som jag ska redovisa imorn på min svenska lektion!!


//L

måndag

Hej där!!

Denna underbara måndag har jag bara haft en lektion, verkligen hur skönt som helst. Sen åkte jag och mötte Elise i sickla och tog en fika, förresten så har jag gjort "det" nu Elise så jag behöver inte ge dig 50 spänn ;)

Nu sitter jag och väntar på att pappi kommer hem så att vi kan köpa upp oss lite som behövs inför onsdag då vi åker till Göteborg!
Här är lite bilder från den dagen jag hade Jennies kamera:

I skolan:

          

Glass med Jennie:

  

Låtsasbrorsan Fredriks 18-års middag:

      

Klass bild från Lottas blogg:

     Klicka på bilderna för att få dem större!

//L


Söndag!

Hej godingar!

Hoppas ni mår bra allihopa! Det gör iaf jag, jag har precis suttit ute i solen. Ett litet tips till er solisar som inte är rädda för att bli lite mysigt kladdiga är att smörja in sig med olivolja. Det gör er lite brunare, dessutom blir man babylen dessutom.
 Haha, jaja. Den här helgen har jag hängt i älta i fredags då jag sov i hos Jennie. Snacka om nostalgi när man går omkring i älta och alla minnen kommer upp. Fy jag saknar verkligen mitt hem.
  Igår blev det "klassfest" hos en kille i klassen,  kom det många andra också. Bland annat Kenza som var en riktig besvikelse, hoppades på att hon skulle vara rolig och trevlig. Tyvärr var hon mest dryg och tråkig, hon kom dit och satte sig på balkongen och satt där hela kvällen med sin kompis. Hon är säkert snäll men min uppfattning var inte så positiv.
  Sen åkte jag Madde och andrea och gled runt i Nacka, gick bland annat till Donken och tjocka oss lite.

Nu ska jag göra klart det sista på historiearbetet!
Ha det bra så länge,
//L


onsdag

Jag känner mig verkligen glad,
även om saker inte riktigt blir exakt som jag vill så känner jag att jag har turen på min sida.
 Allting börjar ljusna och jag känner att allt som kännts som ett tungt lass börjar släppa och jag känner att det bli lättare. Gud vad jag svammlar, men jag känner verkligen så :)
när man njuter av det man har och inte kämpar för att få det bättre hela tiden så inser man att det faktiskt inte är lika jobbigt ändå.

Det är viktigt att inte se ner på sig själv och att alltd tänka på sina brister, för ärligt talat, det tär så sjukt mkt på ens självkännsla. Man kan alltid hitta något som är positivt på en själv, och att tänka på det och tänka bort allt annat gör det lättare att tycka om sig själv. Därmed tror jag att lyckan kommer automatiskt

Hoppas ni förstår vad jag menar!
//L

Godmorgon allihopa!


Nu ligger jag fortfarande i sängen, jag börjar nämligen halv två idag! Så himla sköönt, dessutom skiner solen, det kan inte bli mycket bättre!

Jag har leget och tittat på vakna med the voice, och blev lite inspirerad klings shorts tips:

Dessa röda snygga shorts från top shop

Antingen hatar man dom eller så älskar man dom. Jag älskar dom

Och dom här jeans shortsen från hm
               



Nu ska jag äta frukost!
//L

ännu en måndag



Idag har jag haft det riktigt lugnt, bortsett från stressen imorse. Alltså seriöst, varje morgon när jag kommer fram till östra station och går ner till tunnelbanan så står ngn där och spelar på fiol, munspel, flöjt... men idag var det drag spel. Det är helt olika instument men deras omusikaliska skills får det att låta precis likadant. Dessutom så spelar de såna stress-melodier att om man inte redan är stressad så blir du det av att gå förbi dem :P haha usch. Men när jag kommer till skolan är det hur lugnt som helst, hade bara två lektioner. Sen åkta jag in till stan och strosa omkring för mig själv. Det är verkligen jätteskönt att bara kunna gå omkring utan att ta hänsyn till ngn annan. Man kan gå in i vilken affär man vill, gå i det tempot man känner för och bara tänka på sig själv.

Men nu blir det stenhårt plugg!!
//L


<333

Jag kan inte hjälpa det men enda sen jag var liten har jag älskat Kevin Costner.
 Han är en grym skådis och snygg för att vara så gamal! Nu ligger jag och tittar på The Bodyguard som får mig att rysa. Jag vill också ha någon som skyddar mig, någon som aldrig släpper mig vad som än händer :)



  godnatt

//L

Söndag!

Godmorgon!

Eller goddag kanske jag ska säga! Alltså, nu har jag legat i sängen alldeles för många timmar. Måste göra ett ryck och börja städa innan jag åker och gymmar. Som ni kanske märkt har jag inte tränat på en hel vecka, det känns inte bra. Jag som verkligen kom igång med en bra målsättning och bra strategi, problemet var nog bara att jag fick i mig för lite mat gentemot vad jag tränade. Ska börja lite långsamt nu och hitta rätt mönster :)

Hoppas ni får en lugn och trevlig söndag!
//L

...

Nu ligger jag i min säng och halv sover, det har verkligen varit en seg lördag och den ska förbli så. På grund av det regniga vädret hade vi inte många gäster på restaurangen, jag sprang mest omkring och gjorde små saker. Kändes så synd eftersom de underbara människorna som äger den nyöppnade restaurangen lägger ner all kraft på den, men jag kan lova att om en snar framtid kommer alla sitta och äta sina måltider där ner de upptäckt den goda maten.
 Idag skulle jag egentligen på grönalund med Christoffer (min äldsta bror), och Linda (hans flickvän), men Chrille kan verkligen få humörsvängningar helt plötslig. Han blev tjurig och grinig och jättetrött, så ikväll ska jag krypa ner i sängen med glass, naturgodis och vindruvor och titta på Gossip Girl.

Ha det bra
//L


Dan & Serena



//L

?

Hallå där!

Nu ligger jag i soffan och tittar på that 70´s show Daniel och Chrille, är verkligen helt slut efter den här veckan.
Men även fast den varit lite jobbig så har den varit kul, framför allt igår på Rix Fm.
Har fan aldrig sett så mkt fjortisar på samma gång, haha.

Jag tänkte på en sak på tåget hem; har du någonsin kännt dig så splittrad så att du inte vet vad du vill längre? Jag känner så nu. Allt är så nytt, och jag känner inte igen mig längre i vad som händer. Plötsligt ska man klara sig själv! Frågan är när man lär sig det. Kan man någonsin klara sig själv, eller kommer man alltid vara beroende av någon? Familj och kompisar kommer man aldrig klara sig utan, men hur är det när det gäller kärlek? Är det så att man först måste hitta sig själv och sen kommer kärleken, eller är det så att när kärleken kommer hittar man sig själv? 

Tänk er ett uppslagsverk med svar på alla frågor som finns,
det är vad jag behöver nu!

//L

Onsdag!

Hejsan!

Fy vilket hemskt väder det varit idag, först var det soligt, sen börjar det dugga lite och nu är det helt grått och regnigt. usch!!!!

Nu är jag hemma hos Jennie, ska sova här. Vi har ätit, pluggat och kollar nu på sex and the city! Så himla härligt att komma hemifrån för ett tag, dock är väl det här hemma också men...

Imorn ska vi sitta i flera timmar och skriva en lång uppsats om makt och förtryck, sen ska jag Lotta och Madde om hon kommer spela in filmen till engelskan. Hahaha det gick inte så bra idag när vi försökte, stackars Lotta skulle inleda videon och jag skulle bara stå bredvid. Men jag kunde inte hålla mig för garv, tillsist fick vi ta bort mig från scenen.
  Efter det blir det rix fm festival med med Jennie ;D måns är ju där!

Godnatt sötisar!
//L


GRATTIS!

Grattis Fredrik!

Idag fyller min låtsasbror 18, så snart plir det partey här hemma med lite gäster och tårta!! Lägger upp lite bilder senare.

Hoppas ni mår bra allihopa,
 njut av alla era människor runt omkring er och av att sommaren snart är här!

//L

Måndag

Hej godingar!

Idag har jag äntligen varit och klippt mig, jag klipper mig på kicks i gallerian hos Marie. Jag blev faktiskt riktigt nöjd, hon gjorde inte ngt annorlunda direkt, bara kortade och tunnade ur lite på vissa ställen och klippte upp och snyggade till luggen. Det känns verkligen mkt bättre nu, har tyvärr ingen bild men ni lär väl se ;)
  Juste för er som har ett bra tips för en 18-års present så skriv gärna, är helt tom på idéer. Det är till min låtsas brorsa som fyller år imorn!

Jag tänkte på en sak idag på väg hem från tåget; hela hösten och vintern har jag upplevt att alla dagar går om och om igen, som deja vu. Men nu känns det som att allt ändras och det händer saker hela tiden, det är helt sjuk härligt. Det är det som behövs, iaf för mig, för att jag ska må bra och känna mig lycklig. Nu har blommorna slagit ut, träden är gröna solen värmer och det är underbart att vara ute och känna att sommaren är på väg. Det är ju trots allt bara 18 skoldagar kvar, nu är det bara kämpa sista tiden!

Ska börja med no-uppsatsen nu!
Ha det bra så länge,
//L

!

I torsdags när jag sov hos mamma fanns det inte så mkt att göra, hon har nämligen en liten lägenhet i tyresö som är en stor röra nu när toaletten renoveras. I alla fall så slog jag på tvn och tittade på Spårlöst som går på 4:an på torsdagar kl 20:00. Det var verkligen hemskt och sorgligt, efter det har jag verkligen tänkt på det hela tiden. Det handlade om en ung kille runt 20-30, han blev bortlämnad i liten ålder när hans mamma dog för att pappan inte klarade av det. Nu letade han upp honom och det var så känsloladdat. Jag funderade över hur jag skulle reagera om jag var ett adoptibarn och för första gången på 10 tals år få träffa mina biologiska föräldrar. Det går inte att sätta sig in i hur det känns, det måste vara både hemskt och helt underbart på samma gång. 
  Det slutade i alla fall lyckligt de ska träffas så mycket de kan, sonen ska försöka lära sig thailändska, då blir det säkert lättare!

 Foto: TV4
//L

bilder från igår

            
//L


Söndag

Hej allihopa!

Hoppas ni mår bra. Nu har jag inte skrivit på ett tag, men har inte hunnit. I torsdags sov jag hos mamma, och i fredags var jag på kalas hemma hos Emma ( super mysigt), i går jobbade jag och sen stressade jag hem till min tjejmiddag, som verkligen blev skit kul :) Det var jag, Jennie, Ellen, Bella och Sarah.
 
Nu sitter jag ute i solen och njuter av denna underbara sommarvärme. Ska väl snart plugga lite också men jag kommer inte lämna solstolen på hela dagen :P

Idag kommer min pappa hem också <3
älskar dig

ha det bra så länge!
//L

Godnatt

Jag fick en konstig känsla nyss när jag satt i duschen, ( jag sitter alltid ner sista 5 minutrarna och njuter av värmen, haha), jag kom på hur lycklig jag fakiskt är trots allt som har hänt senaste åren, månaderna, veckorna, dagarna. Jag kom på hur tacksam jag är för alla underbara människor omkring mig; gamla vänner, nya vänner, familj osv. Jag har nämligen inte känt mig riktigt så här på flera år och just nu så känns det ända ner i magen. Jag får plötsligt sk lyckorus och vill bara få ur mig allt :)
Du gör mig lycklig!


Men när allt är som roligast måste jag sova, annars vet ni hur jag bli dagen efter!!! :P

sov gott och dröm något underbart!
//L

Skärp er tjejer



Kom precis hem från ett träningspass från Friskis & Svettis, och jag måste bara säga hur galen jag blir på de två tjejerna som alltid går dit och fnissar åt rörelserna, gör fel med flit (om de inte är IQ befriade), och ser bara allmänt uttråkade ut. Varför går dom ens dit?  Om de tycker att det är pinsamt och om de inte ens blir svettiga så fattar jag inte varför de ödslar sin tid där. De försör både för tränaren och för oss som går dit för att träna.

Ett plus var i alla fall att tränaren var grym, han är runt 60 och ser seriöst ut att vara mellan 45-50. Han är helt klart en av de bästa där, han ger både motivation och glädje till alla på passet.

Ne nu måste jag duscha och försöka plugga lite!
Ha de bra!!
//L

Tisdag!

Hej coolingar, hoppas det är bra med er!

Själv är jag helt uppe i varv, det är ju nationella imorn och jag är totalt värdelösmatte. Det går dock bättre nu än tidigare, men att skriva matteprov är inte det lättaste när man inte tror att man klarar det. Visst är det kul när man väl fattar, men det händer väldigt sällan att jag gör det. 
  Men inte nog med det, dessutam är det no hemprov och vanligt prov, multimedia. Seriöst lärarna får ju ta och skärpa till sig, det kan gå 3 veckor utan att man har ngt att plugga alls. Sen plötsligt kommer prov, olika typer av skrivningar, läxor, projektarbeten m.m. Det är som att lärarna har en pakt mot eleverna; visst har vi själva valt att gå gymnasiet, men varför göra det så svårt för oss som möjligt?! Jag blir så arg...

Aja från ena saken till den andra:

Tjejverkstan är en fritids-/kultur- och stödverksamhet för oss tjejer på högstadiet och gymnasiet.
Syftet är att stärka tjejers självkänsla, psykiska hälsa och egenmakt. Projektet är politiskt och religiöst obundet.

Om du vill vara med i projektet kan du kontaka: [email protected]

//L

addicted

Har äntligen hittat min älskling som varit borta, jag klarar mig inte utan Elizabeth Ardens Eight Hour Cream!
Mina läppar blir torra så fort jag går utanför dörren. 
Men det praktiska med denna lilla salva är att den fungerar till nästan allt: spruckna nagelband, torra händer/läppar, sår klåda, läppglans m.m, så slipper jag det. Har du inte testat den så gör det!
 
//L

Måndag...

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra, det gör i alla fall jag.

För denna dag har varit helt underbart skön. Jag fick nämligen sluta 11: 40 idag. Så jag åt lunch men Andrea och Jessica, sen åkte jag in till stan en snabbis med Lotta för att hämta ut ett par skor åt henne.
När jag kom hem vid 13:15 solade jag i ca 1 timme.
Men jag måste säga att det är hemsk att ens vista sig på balkongen till mitt hus, det är sån sjuklig insyn så man ser väl antagligen varenda liten kroppsdel nere fån gatan. Man får sätta för typ 70 000 handdukar för att minska insynen. 
Jag längtar verkligen tills huset och tomten är klart, det är ju så himla mkt strul med alla byggjobbare..
men men, imorn kommer Madde till skolan. Du är så sjukt saknad!!<3
;)

//L


natti natti

Efter en lyckad och lång söndag så är det dags för mig att sova. Men efter min långa jogging runda är jag nu überpigg, har verkligen inte lust att sova. Jag vill heller inte att den här dagen ska ta slut för imorgon är det måndag, vilket innebär skola och jag och skolan är inte direkt kompisar just nu. Jag har seriöst inte pluggat mer än tre gånger på mer än tre veckor men det härliga är att jag har inte ens ångest för det! Det är ju så skönt att bara sätta sig i soffan framför tvn med en kopp kaffe och en varm skön filt och bara mysa. Det känns som att man klarar sig ändå , på ngt vis. Men antagligen så är det väl dags att rycka upp sig. Det är ju trots allt bara 5 veckor kvar, varav en långhelg spenderar jag i Göteborg.

Förresten, slänger upp ett av alternativen till Emmas sommarpatrey på fredag!

                 
                                   

Chinos: Hm
Linne: Acne
Örhängen: urban outfitter
Väska: accessorïze

Godnatt!
//L

Söndag!

Idag genomförde jag min andra dag på jobbet, det är fortfarande svårt att hantera stressen. Men det går lättare och lättare. Måste dock köpa nya skor för mina tar livet av mig. Vi fick besöksrekord idag, eftersom restaurangen öppnade för ca 3 veckor sedan så blir det bara med och mer gäster. Idag hade vi 40 st ätande. 
  Resten av denna söndag ska jag börja med att äta middag, sen ska jag ut på min 7 km runda och sen ska jag prata med JENNIE  som äntligen kommit hem från London.

Hej godingar

Har inte hunnit blogga idag tränade halv tio, sen åkte jag och handlade saker till mitt rum med min pappi. Tiden rullade iväg och sen skulle jag iväg på middag med Lotta och andrea. Det blev en restaurang på östermalmstorg, verkligen super mysigt. Synd att jessica inte kunde och madde är i falkenberg. För övrigt är du grymt saknad madde!!!
Nu är jag hemma igen i värmen och nördar framför GTA med alex, haha. Men måste nog försöka gå och lägga mig i tid, ska upp och jobba imorn. Livet är hårt!!

ha en trevlig kväll!
//L

kom änglar

Kan varken äta eller sova, har ställt in jobbet imorn! Får träffa tjejerna och glömma bort allt ett tag, tack Lotta och Lovisa för att ni finns!



Hoppas ni kan sova i alla fall :)
//L

sombody save me

Efter en lång dag och en hemsk natt igår så är jag helt slut idag. Jag orkar inte tänka, prata eller göra nånting. Och att vara här hos pappa när Christinas barn är här är inte det bästa då. Alla skriker studsar med basketbollar, springer upp och ner för trappan stör mig på mitt rum och nästan alla är otrevliga. Värst är att pappas fru klagar på mina bröder fast åt mig, och just nu blir jag galen! Vill bara här ifrån, typ bort från stockholm någonstans där allt är kravlöst och man slipper allt det här! Skulle vilja vakna upp imorn och känna att jag har ork och kraft att ta mig igenom allt!

Nu ska jag lägga mig och kolla på vänner så att man får skratta lite,
Ha en bra kväll allihopa,
//L


RSS 2.0