So save your breath, I will not care

David, mega tönten som inte gör annat än hänger inne på min blogg, ska nu få ett inlägg innan jag åker. Nästa vecka är det Peace and Love sen åker jag en dag tidigare för att hinna med färjan till gotland på lördagen, och direkt efter gotland åker jag till varberg. Så det lär inte bli något skrivande på mer än 12 dagar Dave.

Hittills har det varit ett väldigt bra lov för mig, jag har jobbat, varit med kompisar festat och tagit det lugnt. Det känns så skönt att känna sig fri att göra vad man vill snart är den friheten slut igen och därför får man ta vara på tiden :)

Ha det bra på P&L David!


Larsson

Igår kom lotta hit och vi hade det jättemysigt, vi åt mat när hon kom med för lite kyckling som jag hade lagat och hon hade köpt största godispåsen åt mig :) sen satt vi ute på min terass och hade mysigt och kollade på oc. Runt lunch åkte hon in till stan och nu är hon på väg me Elin och Elli, jag kom precis hem från en lunch tillsammans med alec och johanna på Vaxholm. Det var mysig men nu är vi jättetrötta =(



 


Kom och lek en sommarlek

Äntligen är solen tillbaka, nu ska jag ligga ute hela dagen med musik och Twilight.
Hejsvejs


you can't kill rock'n'roll

NUUUU har dom dragit till Italien här hemma och äntligen har jag huset för mig själv!!! Imorn kommer Lotta hit, sen fylls det på med resten av tjejerna. Underbart! Fredag är avslutning... Nu är allt med skolan HELT slut och allt bara flyter. det blir ju inte bättre.




Looooooooooovisa

Thom 8



Hahaha han är för skön!!

åhhhhh!



Snart kommer uppföljaren på Twilight, New Moon... Fy fan vad snygg han är!
/L

INTE långt kvar!

Backyard Babies The kooks Sugarplum Fairy Håkan Hellström The sounds Lars Winnerbäck Lykke Li Mando Diao Peter Doherty Razorlight Sonic Syndicate...



... är de jag helst vill se på P&L, ärligt talat lyssnar jag inte på alla de här hela tiden... det är väl i så fall The kooks, Sugarplum fairy, the sounds och lars winnerbäck. Men Backyards Babies och Sonic syndicate är väl de rock banden som jag vet ska komma som är okej och har några sköna låtar. Men peace and love åker man väl inte om man vill höra metal, isf skulle det väl varit Sonisphere eller möjligtvis Hultsfred vi kommer dock ha grymt med de band vi lyssnar på och att umgås... heelt underbart!!!

Lovisa

Österskär suger!!!!!!!!!!

Fy fan för roslagsfuckingbanan... imorse vaknade jag av att alex kom in på mitt rum och jag minns inte vad han sa annat än att jag hörde ordet ersättningsbuss och jag ville strypa honom trots att det inte var hans fel. Det tog 50 minuter att åka halva tågets sträcka som egentligen ska ta 20 minuter. Hata!

Idag har vi tjejer iallafall solat och badat, nu är jag verkligen död. Kommer inte orka ut och springa som jag hade bestämt mig för!

Lovisa

RSS 2.0