Och gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin



Imorn är det skolfoto, och vi ska spexa julkrubban.... och självklart blev det kaos idag, dagen innan, för att EMIL alltid ska bråka lite. Det är väl typ hans grej nu eller? För övrigt kommer det bli fulaste julkrubban nånsin eftersom fåren planerar att bara skriva "FÅR" på pannan. Jag ska vara en av de tre visemännen, får väl skriva viseman på pannan dårå.

Imorn ska det för övrigt bli utgång på kvällen med andy lotta (madde?) andys kompisar och lite andra. Sen sussa hos lotta :D


I helgen ska jag hjälpa brorsan att flytta, sen ut på fredag och sen match på söndag.

NATTINATTI♥


You're the reason I believe, you're the reason I sing, You're the reason angels tangle me in heavenly things

Det blev en riktigt skön helg verkligen, i fredags var jag och tjejerna ute. Vi hamnade på metro och jag och lotta hade lite tur som egentligen inte stog med på listan kom med på den iallafall och kom då in gratis, sen mötte jag upp Tom och sov hos honom. På lördagen hämtade vi min hund och åkte hem till honom och hade honom där och badade och lekte. Idag fick Zorro komma hem till mamma igen, och jag är nu hos pappa.
   Är ensam hemma och väntar på att pappa ska komma hem, jag vet inte vad det är förnågot men någon var nyss i huset. Jag kan ha inbilldat mig men isf borde jag kolla min hörsel för jag hörde någon. Jag har inte låst och vågar inte gå upp och göra det, jag hörde någon viska och smyga där uppe. Jag har låst dörren till mitt rum och vet inte vad jag ska göra, kan inte ringa för att hemtelen inte funkar för någon annan lur ligger av och min mobil har jag glömt i tyresö. Jag vet inte om det är pollacken som bor uppe i grannens hus medans dom är på ngn resa eller vem fan det nu var!! Det här händer ju inte bara :S

Aja imorn är det skola igen, sen helg...!

Natti


Ibland vill man bara stanna tiden

Bara stanna för evigt... för allt plötsligt känns så himla bra och man alltid vill känna så. men sen kommer man på att man vill veta vad som händer längre fram, och så fortsätter man.

Jag är glad! :)

<--- Lottas land i våras



Godnatt <3


you are one of God's mistakes

Nu är helgen slut igen, den går för fort. Jag insåg när jag kom hem idag att jag glömt allt plugg inför engelska uppgiften till imorn och provet på tisdag. Jag är körd, men ärligt talat så bryr jag mig inte. Det känns rätt skönt att inte ha något att göra, är sjukligt seg.

Har legat i sängen sen jag kom hem och orkar inte göra någonting. Hade ju lika gärna kunnat stanna i Tyresö :(

Natti ♥

snart XD



När jag var liten och fyllde år låg jag i sängen och låtsas sov i kanske två timmar innan min familj kom och sjöng. Jag var alltid sur för det tog sån tid och trodde att de hade glömt mig. Men när jag öppnat paketen var jag glad för jag fått det jag hade önskat mig. Brydde mig bara om paketen.
Nu vet jag att det enda jag önskar mig är från henne och kommer aldrig att hända, men jag blir ju 18 så resten skiter jag i. Iallafall imorn :)


tänd eld på dina tankar

Det gör lite ont att tänka på det, men hur skulle jag kunna bara släppa det? Bara för att hon förstörde sitt liv betyder inte det att jag behöver dras med i hennes skit. Jag fyller snart år och hela min familj kommer att vara här, alla utom hon. Hon vill inte ha mig tillräckligt, det är den enda förklaring jag kan komma på.

Men jag kommer alltid att vara hennes, även om hon inte vill!

Godnatt ♥

Lottas värld, del 1

Lotta... kvinnan myten pervot, nej förlåt mena legenden? Vem är hon egentligen?

 

Lotta har svårigheter att hålla tassarna borta, vet liksom inte vart gränsen går. Det händer mig varje dag att jag hittar hennes händer fummlandes innanför min bh och det är väl rätt najs men hon gillar det offentligt och det blir komplicerat på lektionerna. Lotta har en sällskapshamster som är coolare än Guss, han heter Fluffy. Fluffy och Lotta är väldigt lika, de sover om dagarna och springer omkring om nätterna och nosar i rumpan på det som kommer i deras närhet.

Det bästa man kan göra om man får göra om man kommer i kontakt med henna är att låta henne nosa en i baken annars börjar hon jucka som en kåt hund. Ha tålamod så slaknar hon tillsist!


RSS 2.0