<3



Så himla typiskt Shääändy, hon är för övrigt i Åre :(

det värsta med loven är att man inte får träffa sina bästisar varje dag, saknar er redan!

hej

behöver få ur mig lite ilska, ngn som kan ta emot lite?! nej okej, ska ta det lugnt. men när jag såg henne idag ville jag slå henne lite :) bara säga att såna som hon är ingenting... brukar inte känna så, men har aldrig varit med om det tidigare heller så det är väl inte så konstigt. trots att det egentligen inte är hennes fel. allt handlar om honom egentligen, och han ska veta att hur mkt han än gör så finns det inget där. jag ska säga det tror jag för varför fortsätta så här? slöseri med tid bara! ni fattar säkert... men det är svårt, för jag tänker att det kanske skulle funka. men jag skulle aldrig mer kunna känna mig trygg och att jag litar på honom. jag blev sårad och sviken och allt han gjort efter är bara försent. jag har varit dum som lyssnat...






:(

Jag tror att jag håller på att bli magsjuk, det känns hemskt. Är trött mår illa har ont i magen och har haft folk omkring mig med magsjuka, vet inte om jag är hypokondrisk bara. Hoppas det, för att jag klarar inte av att vara sjuk ett till lov. jag blir alltid sjuk på lov!!!

så ikväll blir jag bara hemma, vill inte riskera att göra ngt och sen bara kommer allt plötsligt!

men hoppas att ni njuter av helgen och starten på love..

natti natti

Jag sitter hemma hos mamma ensam med katten, det är lite läskigt men ganska skönt. Provet idag gick helt åt helvete, jag misslyckades verkligen. Det har inte känt så här dåligt på ett prov sen så länge jag kan minnas. Dock gjorde jag mitt bästa när ja pluggade, det blev för mycket bara.




Det har gått flera år nu men jag tänker fortfarande på den tiden, jag kan fortfarande le lite och känna mig trygg av bara tanken. för det lever kvar i mig, jag lät det aldrig försvinna för det skulle innebära att jag skulle glömma. vilket jag inte vill. men förmodligen är det vad jag borde göra.
men inte än, vill känna det där ett liitet tag till...




half way between wrong and right

Nu är det bara en vecka kvar till lov, det är lite i skolan den här veckan men det kommer gå bra. har nog koll på det. plus att jag inte direkt känner någon panik för skolan. har inte så mkt planer för lovet, annat än att det skulle vara skit kul med kryssning på onsdagen!! hoppas verkligen på det... annars är det skönt att ta det som det kommer.
jag har haft en skit mysig helg, har bara tagit det lugnt, ätit godis, kollat på film och varit ute på brevik med zorro vovvsingen. han fyller år om 5 dagar: 8 år. 



it seems like i'm always is trying to reach out for you...

jag är så himla trött, trött på vädret och kylan. det har i flera månaders tid värkt i kroppen av kyla som verkligen tar sig utifrån och in. helt omöljligt att bli uppvärmd. jag tror att hela sverige (förutom madde) vill ha lite värme nu. det här är helt hemskt bara. det är ju vidrigt hur man kan frysa konstant, till och med ett varmt bad hjälper inte... liiite för stunden, men så fort man kommer upp igen är det ju lika kallt.

nu har jag fått klaga lite och det känns bra, men det är ju trots allt helg och jag ska faktiskt bara ta det lugnt. inte göra någonting, mkt möjligt iofs att jag går ut imorn men har inte en krona till det. vet inte hur jag skulle få ihop det. har iaf min fina nya klänning som jag fick av mamma idag, alltid något!

hoppas ni får en bra fredag! :)

jag ska hålla ihop dig, jag lovar!



sen igår morse har jag levt tillbaka lite i hur allt var förut. när det hela tiden värkte i bröstet på ett hemskt och otryggt sätt. jag har stängt in mig lite i mitt huvud bland alla tänkar, jag gillar inte när det blir så här för jag vet inte vart jag har mig själv. jag litar inte på någon för att jag själv inte är hel. jag har inte upplevt det här på ett halv år och nu plötsligt kom det. förmodligen bara för att påminna mig om smärtan, sen försvinner det igen.

jag ska försöka sova bort det nu!
Natti natti ♥

Alla hjärtans dag?

Det är ju en jättemysig dag egenligen, men ändå så är den lite jobbig. Det var ett tag sen som jag upplevde den där myskänslan med någon den dagen. För tre år sen gjrorde jag slut med pojkvännen den dagen.. förra året tror jag att jag var med familjen (helt ok)... och i år är jag bakis med massa plugg och vill inte mysa med en enda jävel förutom hunden hehe, så är det!

Jag tycker att dagen i sig är väldigt konstig för att man ska visa folk kärlek extra mkt, men varför bara denna dagen på året? Bara larvigt, gör det varje dag istället!!

jag hatar skolan, men måste ta tag i den nu!

<3

let me know when the sun comes up

Håller på att lär mamma datorn, hon har inte haft en dator på ca 8 år och har glömt ALLT. det är sjukt kul för hon vet knappt hur man drar runt musen på bärbara datorn och hon skriker helvete och skrattar åt sig själv... fattar vart jag har fått mitt humör ifrån.
Jag lämnade in debattartikeln igår och ska göra lite geografi ikväll... för imorgon vill jag bara träna och chilla :)
är skit taggad inför helgen, framför allt alla hjärtans dag festen på lördag.

ha en mysig kväll!

dinosauriousrex!


tönt familjen larsson på kreta 3 år sen :)



YEPP, gladstjerten är äntligen tillbaka igen och bloggar! Bra initiativ andy.
Idag var tanken att jag skulle träna idag igen men i och med att jag gjorde det igår jag kom på att jag måste komma igång lite långsamt så att jag inte tappar orken senare. Jag är alltid övertaggad när jag kommer igång och så kör jag slut på mig inom ett par veckor så nu ska jag hitta någon balans.
Nannas föräldrar bjöd alex på en resa till egypten och nu har de landat. det är ca 30 grader... jag blir helt stört avundsjuk. jag vill också iväg nu!!

Ikväll blir det bara plugg!

this is the time of our lives

Jag är fortfarande sjuk, men nu kan jag inte sitta still för jag lite smått uttråkad av de senaste dagarna. solen skiner och jag får mitt lilla lyckorus av det. jag sitter hemma med en kaffe och små ler för mig själv, jag vill ut och springa men jag vågar inte. jag vill inte riskera att bli värre. 

Jag tänker hela tiden på hur bra och spännande jag tror att det här året kommer att bli. Att sluta skolan är en jättestor förändring i ens liv eftersom det är vad ens liv har gått up på i princip de senaste 12 åren. Sen får man göra precis vad man vill och jag blir helt pirrig av tanken :D



älskar låten

F R E D A G...

... underbaraste dagen har förvandlats till ett helvete. Skulle egentligen kolla med madde på mina finingar Sofia, Elin och Emma när de går catwalk och sedan gått ut, istället ligger jag hemma och tycker synd om mig själv för att jag bara blir sjukare. All medicin jag tar hjälper liksom inte, jag ligger inne på mitt rum och kan knappt kolla in i skärmen utan att det värker i både huvud ögon och näsa. Jag måste ha det kolsvart i princip.
Imorgon kommer mamma och hämtar mig så jag kan få vara hos henne när jag är sjuk, hon är mkt bättre på att tycka syn om mig och ta hand om mig hihi.

Drömde att jag var hemma hos min mormor och lekte i hennes pool, jag brukade alltid vilja att hon skulle betyg sätta mina dykningar på en skala mellan 1-10. Hon sa aldrig något annat än 9, 9,5 eller 10. hon ville väl inte såra mig. vi skratta och hede kul som vi alltid brukade.
Sen vaknade jag av en drägglig pöl på kudden, antar att allt inte varar för evigt hehe..

ha en bra kväll ni friska!


"#¤%&/()(/&%¤#"#¤%&/(¤#"#¤%&/

20:26 nös jag för första gången idag.... hela dagen har det varit på väg men det har aldrig gått. trots att jag har kämpat, dert kom 4 på raken och det gjorde mig glad. hela dagen har varit ett rent helvete, har bara velat åka hem till mig säng. det känns ungefär som att mitt huvud ska spränga sönder, samma med näsan och ögonen. kan nästan inte titta. känns på gränsen till bihåleinflammation. HELVETE!!!

jaja, jessica lärde mig att det är bra att göra saker med vänster handen... så jag gör det nu. skriver ibland med vänstern, borstar tänderna, plockar upp saker, öppnar förpackningar o dörrar. i början kändes det helt stört, typ som att jag var efterbliven. nu har det blivit en vana och jag är ganska bra på det. dock inte lika bra som torsken... men snart så!!! ;)

God natt hörrni, vi ses förmodligen inte imorn! ♥

hahahahaha



hahahahaha alltså jag dör, videon e gammal men jag älskar den.. får ont i magen av garv, spana in killen i rött!

RSS 2.0