God morgon!

Jag har vänt på dygnet och är vaken hela nätterna, somnar runt så där fyra och går upp vid tolvtiden.. Men idag är det kaos, pappa och hans fru ska ha nyårsfest och nu är det bara stress. Jag fick inte sova ut så idag kommer jag bara vara tjurig, hehe!
Lovet hittills har varit jätteskönt, jag har sovit, träffat lite folk, shoppat, stressat ner... men jag har kommit på en sak att inte vara stressad gör mig förvirrad och jag börjar fundera på vad som är fel. Jag hittar alltid något att stressa upp mig för och det är nog en grej som jag får stå ut med. Jag är udda, men så är det!
Det värsta med loven är bara att jag får jättemycket tid till att känna efter hur mkt jag saknar mina bröder, och det gör ont! Men jag vet att ni finns där! ♥







Nu ska jag iväg till mamma för att fixa lite inför imorn och vi ska gå en lång promenad med lilla vovven!
Ha ett riktigt bra nyår allihop!
Lovisa

God jul förresten...



Jaha, då var julen över. Det känns som att tiden spolades fram när jag vaknade på julafton fram tills jag skulle sova. Man planerar och och lägger ner så mycket tid på en dag som bara är borta i ett ögonblick.

Jag saknar julen från när jag var liten när mina föräldrar inte var skilda och mina bröder fanns omkring mig hela tiden. Det började alltid med att vi åt frukost och fick öppna ett paket på morgonen, sedan var det dags för mina bröder att reta mig ända fram tills vi hade kommit fram till min morbror där vi kollade på kalle och dom glömde bort mig för en timme. Mamma och maria fixade maten och pappa, anders och farfar pratade om saker man aldrig riktigt förstog. Men det såg mysigt ut.

Jag antar att det aldrig kommer bli som förr, men man kan alltid se till att skapa nya traditioner som man kommer trivas med. Kanske kommer min jul nästa år gå lite långsammare och göra mig lite gladare än den här :)



Idag gick jag och pappa runt nästan hela djurgården, vi fuskade lite och sneddade när vi blev trötta men vi gick ändå 7 km. Jag är fortfarande kall efter det, men det var mysigt. Nu ligger jag inlindad med ett duntäcke och ska kolla på film!

Ha det bra så länge, och glöm inte att njuta till tusen av lovet!
Lovisa

So close no matter how far

Hej där, nu var det ett tag sen jag skrev! Hoppas ni haft det bra hittills på lovet. Själv sitter jag fast i Österskär och har det så där halv tråkigt!

Idag åkta jag till täby för att köpa det sista, men som vanligt gick inte roslagsbanan och det var ersättningsbussar som aldrig kom och åkte fel. Jag blev skt skraj när jag kollade ut genomfönstret och inte visste ALLS vart jag var. Jag trodde att jag hade hamnat i Norrtälje eller något, som tur var så hade bara chauffören åkt lite omvägar. Jag hatar det här, jag vill seriöst bara här ifrån.
Jaja, nu sitter jag och kollar på Borat med Alex och har givit honom sin julklapp. Han är lite seg med julklappar som vanligt men det kommer kanske, blir förvånad om han till och med kommer ihåg vilken parfym det är jag önskar mig, hehe.

Ha en jättemysig jul. Imorn åker jag ifrån den här hålan till mamma, äntligen!
Lovisa

God morgon!

Idag hade jag inte den första lektionen och börjar därför klockan tolv... så himla skönt! Dock har jag inte kunnat sova de senaste nätterna, plus att vi haft bygg jobbare här vid åtta tiden på morgonen. Det har ju varit lite små jobbigt eftersom jag har vaknat av att tro att det är jordbävning eller något.

Jaja, nu är det iaf inte långt kvar tills det är lov. Det ska bli så jävla skönt, jag är verkligen skoltrött och min mage klarar inte mer stress nu känner jag verkligen. Tyvärr kommer jag ju sakna klassen och allt stört vi har för oss, men vi lär väl ses ändå... hoppas jag!
Ha en bra dag!
Lovisa


and nothing else matters

♥ ♥ ♥



Imorgon har jag ingen skola, eller ja matte har vi men jag kommer inte alls orka åka två timmar till skolan för att sitta där i ca en kvart och sen åka tillbaka i två timmar! Så ja, jag ska sova ut, plugga klart mitt och lottas as grymma arbete och kanske äta lunch med bror min om han inte har ändrat sig.

Sen på torsdag blir det mys hos lotta med maddis, den där andy ska leka på annat håll! Sedan är det fredag och avslutning... och då ska vi bara röja! Kanonkul.
  Ja, sen är det lilla jul med Bella och sen är du ju faktiskt julafton... på riktigt!

Just nu förtillfället har jag inget att göra, klockan är snart 01:00  och jag har ingen lust att sova, det är verkligen tyst när jg stänger av musiken och jag blir bara rädd! Jag vill inte vara ensam...

Nattinatti!
Lovisa

3 dagar kvar



Nej seriöst, nu vill inte jag åka den här sträckan varje dag fram och tillbaka till skolan... Varje dag går jag och lägger mig tidigt för att sen gå upp tidigt och åka tidigt men framför allt: jag trängs varje dag med riktiga äckel på tunnelbanan. Oftast finns det inga sittplatser och jag hamnar mitt i armhålorna på alla som sträcker ut sig för att hålla i sig! Jag som är så kort ramlar omkring bland allt det här folket och trängs med äckliga andedräkter osv. Helt vidrigt......
Lovisa

4 dagar kvar

LOV SNART! och ändå är jag bara så skoltrött så jag bara skiter i det som ska göras! Lyckat...
Jag och lotti åkte in till stan, efter en helt onödig lektion, tillsammans med brodén alex och fredrik. Vi shoppade och lekte nere i den mysiga musikaffären på götgatan! Det började krypa under huden på mig och lotta, snart är det dags för oss! 
 
Men när jag kom hem kunde jag inte stå upp, har inte ätit mer än knäckebröd och frukt de senaste dagarna för jag mått illa och haft ont i magen. Energin har försvunnit :/ Så jag har legat i soffan och lyssnat på bandit med daniel och fredrik kom precis hem från sälen... nu packar de för att dra till deras pappi. Det kommer bli fruktansvärt tomt, och läskigt.


töntarna och lilla Elsa i somras


/Lolli


living and dying laughing and crying

Idag ska vi ha gäster och jag orkar verkligen inte!
Jag är bara trött och vill sova, jag och thompa är dessutom inte så bra polare för tillfället!
Han vill bara att jag ska sluta sura och så tvingar han mig att göra mig iordning inför ikväll trots att jag inte ens vill vara med gästerna! Skulle vara kul och inte göra alls som han säger, bara springa omkring i min pyjamas och mitt ruffsiga hår med musik på högsta volym...





Ni får iaf ha ett bra slut på helgen!
/Lolli

natti natti!

Nu är det liiite för sent för mig egentligen men jag är galet pigg.... kommer typ aldrig kunna somna!

Jag har en sån där härlig känsla i magen som sitter där hela tiden, och jag är barnsligt glad. Jag vill inte att den här mysiga känslan ska försvinna!

Godnatt! Här får ni en grym låt:



/Lovisa

Torsdag!

Nu var det länge sen, har varit för stressigt och jag har inte orkat skriva! Men nu är jag här iaf...

Idag har det varit en ganska skön dag, jag och lotti har väl inte direkt kommit långt med vårt heavy metal projekt men det kommer iaf bli grymt. Efter skolan åkte vi hem till henne och sen åkte vi tillbaka till skolan för att se alex fredrik och broden som förband till en knattekonsert. Imorgon blir det lite mer ös när claes tha man spelar med sitt band... längtar!










snart helg...igen! Helt underbart, tiden går så fort och man hinner ju inte med längre.
/Lovisa♥

Söndag





Idag har jag varit på julmarknad med alex och nanna. Vi gick först omkring på Grönalund, där det var jättemycket folk. Vi spelade lite och gick mest omkring och letade efter dom borttappade stånden! Måste ge ett stort minus till killen som inte gav alex grodan som han faktiskt vann. Man skulle skjuta bort en stjärna från en papperslapp och alex, som är lika duktig som robin hood är med sin pilbåge med gevär, lyckades skjuta bort allt utom en halv millimeter typ... inte okej.
  Men men, sen åkte vi till Kungsan och tittade. Den lilla julmarknaden var bättre men vi tyckte inte att vi hittade ngt, jag vet inte iofs vad vi letade efter eftersom de sålde det mesta men det var iallafall mysigt. Vi slutade allt med en fika på Kofi.

Hela min helg har faktiskt varit så här lugn... jag kan inte minnas senaste helgen jag inte haft några planer! Underbart...
Imorn är det måndag, vilket innebär skola. Nu är det inte långt kvar till lovet och jag längtar!!!!

/Lovisa

"I wanna love you but I better not touch"

God morgon!♥

Idag börjar min förkyldning kännas bättre och jag har till och med orkad med att träna. Huvudvärken sitter kvar och det gör sjukt jävla ont men jag gör allt för att tänka bort den,
jag känner mig helt förlamad i skallen om jag inte proppar i mig vatten och massa värktabletter så det är just precis vad jag har gjort den senaste veckan.




Jag vill ha värme nu!

Ha en bra lördag...
/Lovisa

Mys fredag med thompa!

Idag har jag och min pappa efter skolan och hela eftermiddagen/kvällen gott omkring lite i forum och kollat på en kamera till mig, ätit thai i sickla och åkt hem med godis och glass och kollat på massvis med filmer! Ingen annan var hemma och jag hade min pappi för mig själv för första gången på länge!
  Det var tokskoj! Vi har inte gjort annat tillsammans än stressat de senaste året, har vi hittat på ngt har det varit kaos med bio som vi får springa till för att komma i tid och vara först ut för att hinna till roslagsbanan! Nu kunde vi ta det lugnt och skratta och ha kul... det är verkligen vad jag har saknat!




För morgondagen har jag inga speciella planer förutom lite träning på morgonen och sen åka iväg till tyresö!
Hoppas ni haft en härlig kväll!
God natt!
/Lovisa

turn me on with your electric feel



Efter skolan gick jag och lilla lottis en liten runda på stan, det är verkligen hur skönt som helst att på en vardag göra något spontant. Vi började med att gå på den lilla julmarknaden på plattan och vi köpte oss en varsin donut, sen gick vi vidare för att köpa det vi skulle köpa... lite små hemligt! Sedan gick vi hela gallerian och tittade, jag köpte en super mysig halsduk från H&M för 150 kr.

Nu ligger jag i soffan och kollar på film med varm choklad och tusen filtar. Vill bara bli frisk...
Imorn ska jag faktiskt bara vara med min pappa, vi ska först gå på thai restaurang, sen ska vi till Bowlers i sickla, tyvärr har han vunnit mästerskap flera gånger och jag är lycklig om jag inte får bollen i rännan! Jaja, vi får väl se hur det går!

Ha en mysig kväll!
/Lovisa

Torsdag

God morgon!
Idag har jag längsta sovmorgonen på länge, första lektionen tror jag var inställd så jag börjar klockan tolv. Jag och Lotti ska börja med vårat projektarbete, det kommer bli så jävla kul. Vi ska skriva om hårdrockens historia och hur den har utvecklats fram till idag mm.




Nu ska jag springa till tåget, ha det bra!
/Lovisa

God natt!

Kvällen blev trots allt mysig! Efter julkören drack vi glögg och åt lussebullar som jag köpte med hem idag. och vi tände brasan. Nu sitter jag här och har kollat lite oc och har inget plugg eller något annt liknande, jag njuter för tillfället av allt!

Det enda som jag är skakig över är att som några av er vet har jag fått et samtal av någon som sett mig i huset efter jag badat som sa med en läskig röst: jag tycker också om å bada! Jag ville seriöst skjuta mig efter det, men det har blivit värre. Igår när jag satt i min matsal och pluggade så hörde jag någon som gick utanför på verandan... det gick inte att se ut eftersom det var superljust inne och kolsvart ute. Först tänkte jag att det förmodligen var någon i familjen, men pappa och christina var och träna och christinas barn är hos pappan den här veckan. Hade det varit någon vän till familjen borde den ha knackat på eftersom den såg mig, eller åtminstone berättat att den var förbi!
  För er kanske det inte låter läskigt men jag vågar inte gå omkring i huset längre, vi har ju stora fönster överallt och det är hemskt!

Jaja, nu ska jag iaf sova och hoppas på att jag överlever natten!
/Lovisa


Onsdag!


Inte långt kvar tills han fyller år :)




Huvudvärk, förkyld och ont i halsen... inte mysigt. Jag har nyst hela eftermiddagen, speciellt på tåget på väg hem då jag satt men tre människor runt mig och jag gjorde allt för att hålla igen. Det var bara det att det blev värre och värre tillsist kom exploderade min näsa gång på gång. Äckel!

  Ikväll ville min pappa hitta på ngt men han visste inte vad, men nyss så ringde han och hade bestämt sig för att ta med sig mig på någon form av julkör i kyrkan...  Jippiie! Jag som bara vill få sova och inte vakna förrän jag är frisk. Och förresten, varför julkör?! Thompa har ju gått och blivit världens nörd!

/Lovisa

Tillbaka igen!

Hej allihopa! Nu kommer jag börja blogga mer här igen, så klart kommer jag inte lämna den gammla helt. Förmodligen kommer jag skriva där lika ofta som innan vilket är varannan, vartredje dag ungefär. Men kommer försöka lägga ner mer tid här :)

Hoppas ni mår bra, och inte stressar så mkt. Även om det bara är tre veckor kvar till lovet och man vill göra sitt bästa så är det ju bara att ta det lugnt. Att stressa, tro mig, gör bara allt värre. Min stress har lugnat sig för att jag har lärt mig att hantera den, men kommer jag ur mina rutiner och inte har koll på läget så blir stressen värre än någonsin.



Jaja, hoppas ni börjar titta förbi här igen!

/Lovisa

RSS 2.0