i'll do anything to make you smile

Nu har jag inte bloggat på ett tag, i onsdags träffade jag bella. Vi satt hemma hos henne och pratade i timmar och kollade film och bara njöt. Var länge sen vi sågs verkligen och det kändes skönt att träffas igen!
Igår träffade jag Madde som har varit i norrland över helgen, och elin och ellinor! Hade inte träffat madde ngt  efter helgen och saknade verkligen redan. Vi skulle ha lämnat in CVn till massor av butiker inne i stan men både jag och madde hade glömt våra papper så vi satt istället på ett fik ett par timmar. Sen gick vi igenom gammla stan och åkte sedan hem till mig i österskär. Vi kollade på filmer och bara hade det mysigt... nu sitter jag här hemma ensam med en läskig byggjobbare som sjunger och skrattar för sig själv.
Och snart ska jag möta lilla lottis som ÄNTLIGEN kommer hem från Portugal! Ska bli underbart.





Hoppas ni får en bra helg!
Lovisa

i just wanna use you love tonight



Just nu springer jag omkring i huset och bara njuter av att vara själv här om dagarna, jag har lyssnat på den här låten om och om igen. Jag kan inte få nog, alla minnen! :)
Idag ska jag iaf till älta och hänga lite, det var så länge sen nu och det ska bli sjuk mysigt!
Ha det så bra!
Lovisa

BLOC PARTY!!

Nu ligger jag i sängen och myser, kommer aldrig kunna sova för jag är så taggad efter konserten ikväll.
Det var så himla bra verkligen, mycket bättre än jag trodde!
Hela kvällen blev skit trevlig, vi träffades och åt lite innan och sen drog vi till cirkus där konserten var och lyssnade på förbandet som var ganska dåliga iofs men bloc party var så sjukt grymma live. Efter konserten drog vi vidare till donken.






Godnatt ♥
Lovisa


 


Måndag!

Guud vad tiden går fort, jag vill bara stanna klockan några timmar för det här är hemskt. Snart sitter man igen i skolan och fattar inte vart lovet tog vägen.
Idag har jag iaf varit och fikat med Elin och Elli i forum, vi satt där i ett par timmar och hade det mysig och bara prata. Sen åkta jag och pappa på restaurang i h. sjöstad och sen blev det bio. Vi såg mammut, både jag och pappaälskade den. Efter det åkta vi iväg till gullmars där pappa körde ngn bowling match, och han var tok bra. visste inte att han var så bra faktiskt, han gjorde strikes minst 6 ggr per del match eller vad det heter. töntigt
Jaja, nu sitter jag iaf här hemma och taggar inför Bloc party imorn på cirkus det kommer bli jag matte david jesper och frida!

  
Lovisa

godmorgon!

Vad hände med vädret? vart tog solen vägen? Det här är ju bara vidrigt, nu vill jag bara ha vår och sommar, jag är så trött på snö, kyla och mörker!
Och vad hände med melodifestivalen igår? Hur kunde EMD gå vidare? Jag fattar inte... jag tyckte inte att någon var särskilt bra, men jag hejade väl på velvet.
Nu har alex och johanna åkt från pappa, det var så himla mysig att ha dom här. Idag ska jag åka hem till mamma, vi har blivit med katt igen och hon heter Zita.



 


Saknar er redan!



Ha det bra!
Lovisa

lovlovlovlovlov!!!

Nu har lovet äntligen börjat, jag har tjatat om det hur länge som helst nu så jag bara måste njuta till max.
Igår var jag på bio med lottis och elli, vi såg fredag den 13:e. En av de läskigaste filmer jag sett, jag och lotta satt och höll i varandra hela filmen och nöp sönder varandra när det blev läskigt (hela tiden), stackars elli satt med jackan i knät och var helt förstörd. Sen sov jag hos lottis och vi hade det skit mysigt, imorn åker hon till portugal och jag kommer sakna ihjäl mig!
Idag har jag varit och fikat med alex och johanna :) jag är sjuk och tror att jag har feber så vi ska bara vara hemma och kolla melodifestivalen.

ha det bra!
Lovisa


2 dagar kvar!

Nu är det två dagar kvar till lovet och jag är så himla lycklig, en hel veckas ledighet!!! Imorgon har vi dock ett cp prov som är på typ 120 sidor som inte går att plugga in, det kommer kanske vara ganska lätta frågor och man får ha alla papprerna med sig men man ska alltså sitta och läsa in saker för ett prov som man kommer glömt bort när man skrivit på namnet och lämnat in det. Helt meningslöst...

God natt :)
Lovisa

Onsdag

Idag var jag lotta och madde på östra real och gjorde lite undersökningar till vårat svenska arbete. Vi satt med på två lektioner och lyssnade på hur det går till under lektionerna, vilka som får ordet vilka som tar ordet, vilka som pratar med sin kompis, vilka läraren ger mest uppmärksamhet osv. Det var riktigt intressant verkligen, skillnaden på Östra Real och Nacka Gymnasium var faktiskt enorm. Alla klär sig lika dant; alltså uppklätt. Och många gick omkring och utstrålade hur mycket de älskar sig själva, konstigt nog var det framför allt killar.
Men men, det var kul.. nu ska vi till klasser på nacka och jämföra lite. kommer bli kul att se resultatet sen.
Efter det fixade jag och lotta lite saker i forum och köpte glass, :)

Nu ska jag bara ta det lugnt lite och väntar på att pappa ska hämta ut mina kläder som jag beställt från ellos. ska bli kul att se!

Lovisa

Nattinatti!


Lovisa

zorrpa!

Jag måste bara säga att jag verkligen har ett litet lyckorus som susar omkring i min mage om dagarna när solen skiner, jag får en galen energi! Våren kommer gå fort och snart är det sommar och jag längtar så jag dör, kommer bli bästa sommaren någonsin.
Idag efter skolan åkte jag till mamma och vi hade det mysigt i en timme innan det var dags för mig att åka igen. Min hund har nog aldrig varit så glad, när jag kommer gåendes utanför lägenheten på vägen säger mamma alltid mitt namn när hon ser mig och zorro vet att jag kommer.. den här gången satte han tassarna på fönsterskivan och skällde och tittade på mig hela vägen till porten. SÅÅ SÖT!






Lovisa


Godnatt!



Imorgon ska jag träffa min mamma för första gången på länge och det ska bli skönt... har saknat henne! Slutar dessutom tidigt och börjar sent så det kommer bli en härlig dag!
Nu är det verkligen inte långt kvar till lovet och det ska bli riktigt riktigt underbart! Jag har ingen resa planerad så jag ska vara hemma bara och njuta varje sekund av ledigheten.

Lovisa

always hardcore

idag har jag haft en och en halv lektion och det kändes helt meningslöst. Sprang omkring och tog foton och satt inne på fejsboken. Men sen åkte jag och lottis in till stan och hon köpte presenter till jossan som fyller år i övermorn och ett par skit snygga svarta jeans. själv har jag just nu 6 kr i plånboken och det ska gå till refreshers så jag köpte ingenting. Men det var mysigt... att göra saker mitt i veckan som är helt oplanerade är så skönt för man bryter mönstret en aning och allt känns lite roligare.
Nu sitter jag här med musik på högsta och njuter att av att vara ensam i huset för sista gången på en vecka för snart kommer fredrik daniel och filip och då blir det kaos.



Lovisa



 


Alla hjärtans dag!

Idag har jag ett litet lyckorus som susar omkring i min mage... det är ju kärlek i luften! Min pappa hade köpt en alla hjärtans dag present som var fint inslagen med en ros bredvid och ett kort som hade lagt på min plats vid bordet i matsalen. Han väckte mig och vi satt länge och åt frukost, han är så himla söt för han har inte glömt en enda födelsedag sen jag föddes. Nu ligger jag och kollar på OC och njuter av denna dag! Om ett tag ska jag göra mig iordning och ta mig till lotta!

Ha en underbar alla hjärtans dag.


 

                



Lovisa


nattinatti!

På lördag är det alla hjärtans dag, min favorit dag på året då allt handlar om att visa kärlek till familj, vänner och pojk/flickvänner. Det är en sådan dag man har chansen att ta vara på de man älskar och visa dem man kanske tagit för givet att de faktiskt har en stor plats i ens hjärta. Man har också chansen att berätta för någon man tycker mycket om att man har har känslor för honom eller henne.
Själv ska jag vara med mina underbara vänner och ha det mysigt, senare på kvällen ska vi ut. Jag är glad att jag är singel iaf och njuter fullt ut av det... vem vet, nästa förhållande kanske är det som leder till bröllop, par hus och volvo!
Nej fy tusan!


 



Lovisa

äna esmi lovisa

Nu sitter jag hemma i mitt tomma hus och solen lyser in och värmer mig, är så kall att det inte hjälper med dubbla täcken, värmepåsar och te. har dessutom dubbla strumpor. Idag har jag bestämt mig, jag SKA plugga. gjorde det i fem minuter igår då jag skulle plugga gärnet. och dagen innan blev det inget alls.
Snart är det helg, då är det middag fredag och lördag med alla tjejerna och fest på kvällen på lördagen... jag längtar!!!

Snart ett år sen

Lovisa

Listen fellow people ’cause I’ve got something to tell



Idag gick jag hem tidigare, var yr och trött och kände mig inte helt okej. Och så på tåget på väg hem insåg jag att jag kände igen typ hälfen av alla som satt framför mig i min vagn när jag hade åkt halvvägs. de här människorna brukar åka ungefär samma tid som mig några dagar i veckan och det är ett kill gäng på 5 presoner som är i samma ålder som min lille bror ungefär, dom sitter och slåss och skriker och berättar om vilka tjejer som är kära i dom. Rätt intressant att lyssna på faktiskt. Sen är det en kvinna i 40 års åldern som bara har dyra märken på allt hon äger, kläderna är fruktansvärt fula men hon ser väldigt bra ut. Hennes man är motsatsen med tuffsigt skägg och slitna jeans med en typ 20 år gammal läder jacka. Resten var alla åkersberga fjortisar som är i 13 års åldern och är pinn smala och ser riktigt äckliga ut, de skriker och slår varandra typ hela resan precis som killarna...
mobbad som jag är känner jag ingen här eller hittar annat från tåget till mitt hus typ, borde skaffa ett liv!

Lovisa

natti!

Tanken var ju som sagt att jag skulle plugga men så blev det inte, jag har kollat på film, badat sovit och gjort allt utom att plugga. Jag bara skjuter upp det hela tiden, det känns inte värt att plugga när men inte känner för det. Jag vet inte hur jag ska göra för att komma igång med plugget på ett bra sätt.. men det går ju bra ändå så jag tänker inte stressa upp mig ännu mer för det. Jag har nämligen varit sjäv hela kvällen och att plugga då hade ju varit värdelöst, så jag tog tillfället att vila från allt liv som alltid är här hemma. pappa har bowlat ikväll i ngn final och kom på andra plats, vilken tönt!

God natt!
Lovisa


:)





Idag hade vi ingen engelska så jag och lotta gick till forum och fika, på cafet mitt emot mediamarkt och det var jättemysigt med små hörnor där man kunde sitta lite mer privat. senare kom anna och vi gick lite i affärer. sen nu sitter jag hemma och ska snart börja plugga.
Nu är det bara att ligga i eftersom det är inte mer än 2 veckor kvar till lovet då ska jag göra allt annat än att tänka på skolan. Lotta åker till portugal och jag kommer sakna ihjäl mig...
Lovisa

godnatt!


Bröllopet 07

Min mage har lugnat ner sig lite och jag känner mig lite bättre när jag tagit tabletter. Imorgon är det måndag och jag känner verkligen inte för skola. Skulle bara vilja ligga hemma i sängen med täcke som värmer och massa filmer, och inte gå upp på hela dagen. Skulle vara sjukt skönt...

Nu ska jag sova, hoppas jag vaknar och är sjuk :)
sov gott!
Lovisa

Söndag!

Thompa och jag sommaren 05



Jag är verkligen trött på mig själv, nu har magkatarren hittat tillbaka igen och jag har svårt att äta svårt att tänka klart för att stressen bara tar över och det ploppar upp saker i min skalle som jag vet att jag måste göra. Den här gången ska jag inte hoppa över tabletterna, det är ju bara korkat. Och nu ska jag planera mina veckor bättre.

Jaja, idag har jag iallafall varit och shoppat med pappa det blev allt mellan himmel och jord, mest små saker, och nu ska vi snart iväg och träna.
Lovisa


some of them want to get used buy you



Kvällen igår blev riktigt lyckad, alex är nu 18 och har haft sin första playboy fest. Det är ju bara för grymt. Det ar ju kul att alla tjejer gick in för temat och att alla var så taggade, nu är jag dock så trött att mina ögen svider och jag har ändå sovit sen jag kom hem vid två i tre timmar.
Nästa helg blir det ännu fler 18-års kalas, det temat kommer dock vara lite mer på klätt... nämligen kill tema och jag ska så klart vara adam brody. sen är det alla hjärtans dag middag, då det är prinsess tema.
Imorn ska jag shoppa lite med pappa och förhoppningsvis träna om jag är lite piggare då!

Godnatt!
Lovisa

where are you tonight

Idag gjorde jag mitt första beeptest och jag måste säga att det var en ricktig kick, att känna att man har press på sig och att dessutom alla killarna i klassen tittade på.
Jag gick iofs av på g nivå alltså nivå 6, jag kände att det räckte. Men nu har jag varit och tränat precis och tränade intervall träning i 20 min. Det var fruktansvärt jobbigt, och jätteskönt! Sen körde jag styrka och nu är jag slut i kroppen.
Imorn blir det fest i Nacka med playboy-tema. kommer bli sjuk kul, min present till alex blev bra och mina kläder jag köpte är jag också nöjd med...

Ha en bra kväll!
Lovisa

Godnatt



Lovisa

ge mig sommar


Lillen och jag sommaren 06



Jag vill bara spola fram tiden så att det blir varmare, jag vill ha sommar så vi kan åka till peace and love, Nice och allt annat vi planerat... en road trip, segling osv. Även om inte allt blir av så vet jag bara att det kommer bli den bästa sommaren på evigheter!

Lovisa

ledig dag

Hejsan!


Nu ligger jag i sängen hemma hos pappa i österskär och har gosat ner mig ordentligt, med gossip girl, kaffe och jeppe bredvid mig! Saknar att ha jessie maddz och lottis i sängen... igår var en jobbig dag stundvis men också helt magisk. jag och madde kom hem till lotta och myste och sen filma till engelskan, man kan säga att vi gjorde det på vårat vis eftersom vi inte var alls normala. sen på kvällen mötte vi upp busarna mathias och david och gick på bio, efter det följde dom med oss hem en stund och sen var det läggdags. Hilton

  

Lovisa

I'll move to paris, shoot some heroin and fuck with the stars

Dagen blev inte som jag väntat mig, verkligen inte alls! Hade hoppats på att det där kanske var över men självklart inte. Bara bita ihop och gå vidare.
Dock är jag glad för att jag och lilla Lotten gjorde det bästa någonsin till vår och maddes film. Så sjuk coolt och musiken till kommer göra det helt galet.



Nu sitter jag hemma hos christoffer och linda och är lite skakig fortfarande men det går över.
Godnatt!!!
Lovisa

Söndag!

Jaha, då börjar den här veckan nå sitt slut. Rätt skönt om jag får säga det själv, har varit en stressig och jobbig vecka. Mycket har hänt, tyvärr inte så många roliga saker. Därför ser jag fram emot nästa vecka då jag och madde sover hos lotta på tisdag och är lediga på onsdag. Fredag blir det fest i nacka och lördag blir det middag för madde som fyllt 18. Sen blir det ju så klart gitarrlektioner med lotta och william.

Nu har christoffer kommit, han pappa och jag tittar på tv och har det mysigt och när alex jobbat klart kommer han också hit. Det kommer bli mys.

ha en bra kväll!
Lovisa

RSS 2.0