N.E.R.D



pharell williams



Nu har jag legat och degat hela dagen, kom på att jag vill förbruka min biobiljett ikväll som vi fick av skolan innan jullovet. Har nämligen inte gjort det det skulle ju vara mysigt, tyvärr tror jag inte att bror min kommer orka det.
Men vi får väl se!

Lovisa

Godmorgon!

Idag är det lördag och jag orkar inte göra något annat än att ligga i sängen hela dagen. Jag är helt slutkörd efter allt. Att stressa ner är skönt... visst! Men grejen är den att jag känner inte av stressen lika mkt som när jag stannar upp och ser mig omkring.
Jaja, idag kommer min bror alex hem och imorn kommer både chrille och alex och förmodligen deras söta flickvänner! Det ska bli helt underbart, kommer bli så där känslosam och glad som jag alltid blir när jag ser mina bröder och pappa tillsammans, haha!

Det jag funderar på att göra idag är iaf att träna lite och plugga och självklart ringa och gratta MADELEINE SOM FYLLER 18 IDAG!!!
Grattis älskling! :D

 Madde alltid i full fart med sin roller! <3

Lovisa

friday i'm in love

Åhhåhåh, jag bara älskar fredagar... en hel helg med ledighet! och det bästa av allt är att jag, för en gångs skull, inte har några planer. Kan bara ta det lugnt och sova och mysa med gitarren! Igår var förresten jag och lotta hos willie-the-boy och lärde oss våra 4 första ackord. Jag får dock inte till dom, det värker i fingrarna och jag lyckas inte med det som han skäller på mig för... att jag inte kan ha raka fingrar. Dom viker sig åt sidorna och dom böjs. Men jag ska lyckas så är det bara.
Efter lektionen åkte jag hem till bella där jag sov över, hon hade köpt hem semlor och chips och massa bröd. och idag har jag varit trött så ikväll kommer jag ligga framför tvn hela kvällen!

Ha en bra fredag!
Lovisa

nothing compares to you



plugg och ångest! det är bara skit, två saker som inte går ihop. Det svider när jag tänker tillbaka och jag blir frustrerad. det känns som en dröm, men när man inser att det är verklighet vill man bara fort glömma! Det är som ett sår som hela tiden fläks upp så fort man kommer åt det, gång på gång. Efter ett tag börjar det läka men det bildas ett ärr. Har man tur försvinner det efter ett tag har man otur var såret för djupt och det finns där, hela tiden... oavsett. Att inte veta är det som skapar rädslan.




Jag kommer aldrig glömma, men jag kommer heller aldrig att ge upp!
Godnatt!♥

tisdag!






Idag hade vi svenska provet och det gick så mycket bättre än vad jag trodde. Några frågor var jag osäker på men det var bara att skriva lite så blev det bra.
Nu sitter jag hemma hos pappa och har hittat gitarrfodralet och min gitarrbok OCH min gammla gitarr... det var lite surt! Men det är kanske lite bra för min ny är mycket finare och bättre. Noterna är faktiskt inte så svåra att lära sig så nu kan jag spela två låtar och det låter riktigt dåligt!



Jaja nu ska jag iväg till gymmet och sen kolla film!
Lovisa

spelar på guran med tunga och tänder

Jag är så sjukt glad nu!!! Köpte min gitarr för två dagar sen och nu är det bara för mig och fröken grimfors att komma igång.
När jag kom hem till österskär igår kunde inte thompa hålla sig ifrån den, trots att han bara kan spela smoke on the water. Han tycker att det låter riktigt bra, jag tycker mer att det låter som att strängarna ska gå av. Men men, så länge han blir lycklig av att klinka så.
Förresten har jag kommit på hur galet det är att jag inte har en enda tjej här borta förutom christina.. jag har mina fem bröder (två som inte bor hemma så mkt) plus pappa. Dom sitter och pruttar, rapar, och grisar hela dagarna. Vilket jag iofs har vant mig vid för länge sen, men ngt jag aldrig tänker vänja mig vid är att det alltid är så när jag ska gå på toaletten är toalettringen är uppdragen och jag sätter mig på den kalla, vridriga kanten och det känns som att jag ska ramla ner i toaletten. varför i helvete kan inte killa sitta ner?! Det är ju bara helt vidrigt... Förlåt att jag tog upp det vidriga här men jag känner mig tvungen för jag får seriöst DAMP!



Nog med det... ikväll ska vi ett gäng hem till en kille i Nacka. Sen sover jag och Madde hos Lotta, och jag har min plats i skarven "där jag hör hemma".



Trevlig helg på er!
Lovisa

Love is in the air



Nu är det offentligt, äntligen. Det gulliga lilla kärleksparet har äntligen visat sig i skolan och JAG fick det på bild!
You go biatches

Godmorgon!

Idag börjar jag tio men som vanligt var jag ändå tvungen att gå upp tidigt.
Jag är så nervös att det gör ont när jag andas, jag har fått en tid till ersta sjukhus och jag vill bara att den här dagen ska vara över.

Ha en bra dag!
Lovisa

Gone be the birds when they don't wanna sing

Nu har jag varit hos min mamma några dagar och idag är jag hemma hos pappa för att hämta lite saker som kläder och svenska böckerna och så.
Min mami och jag har bara tagit det lugnt och haft det mysigt och bara haft det bra. Det är så skönt med henne för att det är inga krav eller måsten utan vi har det bra och umgås och skrattar och har kul. Vi har våra traditioner som vi gör nästan varje gång jag är där: kolla dirty dancing, lyssnar på våra favorit skivor som vi lyssnade på när jag var liten, sitter ute på balkongen inlindade i filtar med tända ljus.

Hemma hos pappa har jag mest varit i vägen och jag blir arg på alla hela tiden. Jag fattar inte själv varför, men jag har bara velat vara med thompa så jag har tvingat mig dit varje dag.



Jaja, jag har blivit utmanad av lotta att skriva åtta saker om mig själv så här kommer det:

Regler:

· Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
· Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor.
· I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

Mina fakta/(o)vanor:

1. jag hatar mörker

2. jag har lite för lätt att bli kär
3. jag kan inte få nog av refreshers och stekta nudlar
4. jag älskar att skrämmas
5. jag sover bäst med andra
6. jag har svårt att lita på folk jag inte känner
7. jag sög på tummen tills jag var 7
8. jag hatar bråk

jag utmanar: Jennie Bella Andrea Madde David Nanna Elin Sophie



Kommer inte ihåg ditt bloggnamn nu pimpen!

 

Godnatt!
Lovisa

photobooth

 
 
 


Nu borde jag verkligen sova men jag kan inte, är för pigg och rädd. Mitt hus är så tomt och jag känner mig inte hemma. Jag har vant mig på två dagar att ha två stycken vid min sida, det enda jag har nu är alla kuddar och mitt gosedjur jeppe.

Imorgon var det meningen att vi skulle ha "hemkomstfest" för Davven som kommer hem från egypten men ingen kunde fixa någonstans att vara, så hur det blir med det vet vi inte. Vi ska iallafall träffas tjejerna och fika lite efter skolan och sen åka hem till Lotta! Kommer bli mys,
hoppas ni alla får en trevlig helg!
/Lovisa

Fet bra blog

Dena blog gilar jak veldit myket
tita po denn jete fin


http://redsockspugie.blogg.se/
http://redsockspugie.blogg.se/
http://redsockspugie.blogg.se/
http://redsockspugie.blogg.se/
http://redsockspugie.blogg.se/
http://redsockspugie.blogg.se/
http://redsockspugie.blogg.se/

and she goes...



Jaha då var jag tillbaka i Österskär igen, visst är det väl skönt att vara hemma men inget är härligare än att bo hos Lotta tillsammans med Madde. Det är som mitt andra hem verkligen... Vi har bara myst galet och haft sjukt roligt.

Jag har bestämt mig för att flytta hem till min mamma ett tag, jag orkar inte resorna längre. Jag förstår inte hur jag har stått ut, min kropp har ju verkligen sagt ifrån då jag har fått magkatarr och nära in på magsår. Men trots det har jag klarat det. Nu känner jag bara att jag vill ha mer fritid, jag tjänar ändå en och en halv timme på att bo hos mamma och det behöver jag verkligen.



Nu ska jag städa mitt rum, det första jag såg när jag kom inte på mitt rum var en spindel. Jag får panik bara jag tänker på det, tänk om det där jävla krypet släppt massa ägg och så får jag massa spindel ungar på mitt rum!!!! Vidrigt.
/Lovisa

Länge sen!

Nu var det verkligen länge sen jag uppdaterade jag har inte haft varken tid eller ork. Men nu är det dags igen, jag har fått hjälp med desigen av Slynan "mathias" Nirstedt vilket jag är nöjd med. 

Under lovet blev jag bara så himla slö och orkade inte göra någonting, nu är jag piggare än någonsin. Jag och Madde sover hos lotta två nätter den här veckan och det här är sista natten. Dom två töserna har sovit ända sen 19:50 och här sitter jag och väntar på rätt tillfälla att attackera dom i sängen!

Imorgon åker jag hem till pappa för att packa mina kläder för att flytta till min mami ett tag!
Natti natti!
/Lovisa

RSS 2.0