popagandaaaaa imorn!!!!



peace bree!!

we're here now, feeling the beat of a thousand hearts!



Snart kommer snön :S


Och vi vet alla vet allt tar slut...



Nu är det sista dagen på lovet, och jag känner mig taggad?! Borde kanske deppa för att skolan börjar nu, men jag tänker på att det här kommer att bli bästa året någonsin.


Efter en lugn och mysig helg var det bara att gå tillbaka till jobbet igen, skönt som fan att det var sista dagen nu för jag orkar inte med allt skrik längre. Idag åker jag till tyresö och bor där några dagar.



Men innan jag åker måste jag se A walk to remember där denna snygging är med! ;)
Ha det bra!

Someday we gonna dance with those lions!



Just nu vill jag bara en sak

Cause I can feel it coming over me I wouldn't stop it if I could

                  

En liten sammanfattning av det som hittills varit! (Men inte allt)

Sommaren bara flyter på och jag njuter till tusen, saknar saker som redan gjorts och längtar efter det som är kvar. Men njuter fortfarande för stunden. Tänker på någon månad framåt när man har tusen arbeten som ska göras, och nu är det inget måste alls än att... vänta... just det, inget alls.
Det är ett år kvar innan man är fri, ett år kvar som man väntas prestera som bäst, då man har chansen att ge allt. Samtidigt som man bara vill ha kul, och inte vill att det ska ta slut för sen väntar något... som man kanske inte har någon aning om och det är värst. Att inte veta vad man vill eller vad som tvingar sig på en.
Så alltså, jag njuter nu ;)

Nu har jag mina två veckor kvar på fritidset jag jobbar på, visst är det gulligt med barn. Men det här är inte barn, snarare små wannabe tonåringar som tror sig veta allt om tuttar, och tjejer som redan bitchar sig. Jag hänger liksom inte med och tror att det vill leka kramas och pussas. NEJ, de ska sitta och se sura ut och säga att jag och Andreas (en av "förknarna" där) är kära. De frågar om vi pussats och om vi har gjort "det"... Hallå "det" ska man inte veta om i den ålderna, man ska tro att man kom med storken. (och btw är inte jag och andreas kära, han är en en snäll gammal person där som mest hatar barn, frågan är vad han gör där).
  Gillar man fortfarande att leka häst eller nåt är man utstött, man ska gilla mamma, pappa göra barn om det ska vara ngt..

Som tur är har jag inte mkt kvar där...
Imorn blir det fika på Café 60, fredag ut med båten och lördag träffa en viss person!

Ha det bra och glömm som sagt inte att njuta det sista som är kvar!
Lovisa

RSS 2.0