sommar






Idag fyllde alltså pappa år, han fick triss lotter, massa kläder, blommor och fint te som han gillar. nej min pappa är inte är inte lika femenin som han låter, eller?!
  Mina bröder kom hit med sina flickvänner Johanna och Linda och det var jättetrevligt. Men kvällen slutade med strömavbrott, så där liksom som madde och kjell skulle ha sagt!

Imorn blir det sol och bad med Lotta Elli och Elin i nacka, men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film!

Natti natti!
Lovisa

I'm still too tired too care and I gotta go

Har vänt på dygnet helt, sov inget igår natt kom hem kl kvart över sju imorse. sov ett par timmar bara och nu är jag trött i kroppen men helt ivrig.

Imorn fyller pappa år på mors dag, orkar inte!

the dream is my reality



Efter joggingturen igår är jag nu helt död i kroppen, ikväll blir det bara massa film tittande och lite bus med min lillebror. Mer än så orkar jag inte, har dessutom knappt sovit inatt och ätit idag. Tiden har bara rusat iväg. Jag träffade iallafall min mamma idag och det kändes jättebra, tre och en halv vecka har gått nu utan att vi har fått prata. Jag fick med mig en "dagbok" som hon skrivit till mig. Hennes handstil och alla ord gjorde mig lugn, och dom sista orden: Du och jag!


Nu ser jag bara fram emot lovet, ska bli riktigt skönt verkligen!
Lovisa


hey you Devil's little sister

Efter den här helgen känns lite ensamt, vi hade det så bra hela tiden och nu sitter man här ensam och har tråkigt. Dock känns det som att lovet har börjat, vi har liksom inget seriöst kvar i skolan (nästan), och lektioner går bort varje dag. Helt underbart. Idag kom jag hem runt ett och åkte och shoppa med min bror alex, nu på kvällen har jag varit ute och sprungit.
Imorn ska jag träffa mamma för första gången på två veckor, känns nervöst efter allt men skönt!


Nattinatti!

nattinattinatti

Fy fan vad skönt med lång helg, iofs har jag inte haft många lektioner alls den här veckan och knappt ngt att plugga så det har inte varit särskilt jobbigt. Men det kommer bli grymt skönt att försvinna ett tag, och vi kommer ha det grymt på Lottas land verkligen.



Snart tar fredrik studenten, då kommer Lovisa och Julia upp till stockholm... då får jag dessutom träffa den här lilla tösen:


Nu ska jag packa klart och kolla på stockholm boogie!
Lovisa

Tråkigaste dagen någonsin...


Bästa bilden från 2008!

Jag åkte till skolan, kom försent, och gjorde spanska prov. Gick till forum för att köpa lite prylar till torsdag då jag och tjejerna åker till lottas land. När jag kom hem läste jag boken som ska vara klar till imorn, boken handlar om en man som blir en insekt... jävligt bra handling! Och nyss kom jag in från en joggingtur, såklart har min kondition blivit sämst jag sprang 1,2 mil på 1 timme och 10 minuter. Det är inte okej!


/Loooovisa


I couldn't act like you, but I can love like you do



Nu är det inte långt kvar till P&L!!!

Ja må han leva!


Gratttttis!

Nu har vi precis firat klar fredrik som fyller 19 idag, gästerna drog för ett tag sen och nu sitter jag i sängen och pluggar lite. Tänk, snart är det lov... det ska bli så sjukt skönt. underbart med bara ett år kvar, men samtidigt läskigt. Vad ska man göra sen? jag har hur mkt som helst jag vill göra men hur vet man vad som är rätt? Förmodligen börjar jag jobba ihop pengar och reser runt. Sen skaffar jobb och flyttar och kommer igång med pluggandet igen. Så ser planen ut nu, men jag vet att jag inte kommer hålla mig till den, jag ändrar mig hela tiden med vad jag vill. 
   helst av all vill jag tillbaka till åren när man var mindre och lekte hela dagarna,och gjorde sådana saker som man inte gör längre. palla äpplen hos sina sura grannar till exempel, man gjorde det ju inte för att man ville ha äpplena utan för att det var spännande. och okej för att mina bröder tvingade mig... men det var ju kul. eller när man lekte burken med alla barnen på gården på kvällarna, och tittade på sikta mot stjärnorna på helgen. det var tider!

Jaja, imorn ska jag färga håret... jag ska vara modell åt en i frisör linjen och jag får göra det gratis. Det är Loreals stylister som ska fixa och jag är lite skraj. jag har aldrig färgat förut och vad gör jag om det blir skit fult? snaggar av det...

Natti natti
Lovisa


Måndag!



Idag hade jag en och en halv lektion, så jävla skönt. när jag kom hem gick jag direkt och la mig i sängen och här ligger jag nu. har nationella i matte b imorn men jag är lite för lat för att plugga, det är ändå ett garanterat G för mig. jag smörade till mig ett vg i matte a, min lärare tyckte synd om mig för att jag sög på proven typ. nej men jag har ingen aning om hur jag kunde få det, det enda jag kan är ekvationer. Resten är kinesiska för mig. Den här terminen har hon tyckt att jag varit duktig trots att jag inte förstår... man kan väl säga att jag haft tur!


Lovisa


god natt :)

Life it seems will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters, no one else

I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free

Things not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this can't be real
Cannot stand this hell I feel

Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me but now he's gone

No one but me can save myself
But it's too late
Now I can't think
Think why I should even try

Yesterday seems as though
It never existed
Death greets me warm
Now I will just say goodbye


saknar dig mamma
Lovisa

gripping your pillow tight

Jaha så var det helg igen, dagarna går långsamt men veckorna fort... hur går det här ihop? Rätt var det är så vaknar man väl av att det är sommarlov. Och på tal om sommar, jag har fått mitt jobb som jag tidigare skrev om, jag ska jobba på ett fritids med ettor, jag ska jobba fyra timmar och får bara 58 kr i timmen. Det är inte mkt men det känns bra jag kommer ha fått ihop 3500 när jag är klar med mina tre veckor som kommer vara utspridda i sommar. För min del känns det bra, dock hade dom satt en av mina veckor på P&L veckan och det gick jag inte med på...

Igår hade vi en härlig dag och kväll, det började med lite mys hemma hos elin, senare åt vi på donken och drog till spelningen på götgatan. Jag hade inga förväntningar alls, jag visste att det skulle vara mkt blandad musik men hade som sagt inga förväntningar på att alla skulle vara särskilt bra. Så allt blev bara positivt, jonathans band som jag hört mycket skit om tyckte jag var coola. När de kom upp på scen hörde jag att killarna bakom mig började fnissa och sa "ha, det här ska bli spännande att se", de syftade på att tjejen hade kort kort kjol med ett litet linne, trummisen jonathan hade ett åtsittande linne medans resten hade mer en stil som passade bandets musik men sjukt fula gitarrer (enligt dom). Men när allt kom igång hade dom tappat hakan, dom tyckte att det var grymt vilket dom inte hade väntat sig. Alla "metal killar" hade stigit fram och stog och headbanga och freaka loss helt och där stog jag bakom och kände mig lite felplasserad. Men senare var det band som spelade helt annan musik och det gick till och med att säga att de var riktigt bra.

Kvällen slutade med nattfika med lite trevligt folk, senare åkte jag hela vägen hem :)
Nu är det IKEA som gäller!
Lovisa

ADAM BRODY!


Vi tog en paus ett tag, förstår om ni har saknat honom! Det har jag...

Jag sitter här nu med hemprovet som johan gav oss för ett tag sen, självklart sitter jag med det dagen innan. Hur mkt man lovar sig att det inte ska bli så, så är det ALLTID så det slutar. Jag kan inte koncentrera mig utan jag sitter och bläddrar igenom mitt iTunes bibliotek och äter kladdkaka med vaniljglass. Snart får jag väl verkligen se till att bli klar med skiten det här suger ju verkligen.

Btw var det en läskig man runt 35-års ålder som kom fram till mig idag när jag kom till tekniska högskolan på väg till skolan, han frågade om jag var med i idol förra sesongen, han tyckte att han kände igen mig. och jag började garva och berättade att jag verkligen INTE kan sjunga... men han fortsatte och sa att han verkligen sa att han kände igen mig från idol och tillsist tröttnade jag på honom och försökte gå då började han fråga vart jag var på väg, hur gammal jag var, vart jag bor och om han kunde få mitt nummer för att vi kunde träffas och "prata" någon dag! Haha yeah right.

Nej nu ska jag äta upp kladdkakan och stänga ner iTunes och göra klart arbetet.
Lovisa


i've got soul but i'm not a soldier



Ikväll är jag helt ensam hemma, mitt ute i ingenstans. jag är verkligen rädd och jag vet jag är en mes, men det är helt vidrigt. huset är fullt med fönster och jag har ju faktiskt fått ett läskigt samtal av någon som visste precis vad jag gjorde för stunden. det läskiga nu är att jag har ett fönster som är helt öppet och det går inte att stänga... ser någon det och kommer in får jag väl försöka muta med kakor. ärligt talat jag dör!!

Lovisa

RSS 2.0