Är övertygad att det inte kommer funka...

Fan vad jag bara vill här ifrån nu, är bara arg på allt det här nya.. nytt hus, ny familj, nytt liv. Jag vill bara ha tillbaka det gamla, precis som det var förut. Pappa på sävsongarvägen 77 mamma på lillvägen 32 i Älta. Jag pallar inte åka långt, planera ett halvår innan jag ska göra ngt utanför den här hålan, bo så långt ifrån vänner och skolan.

Ska sluta deppa och dra iväg och träna!



Bye!

Helg!!!






Nu är jag trött men glad, även om det hände idag igen
så ska jag inte låta det förstöra den här helgen!

På söndag åker Alex och Johanna, kommer sakna som tusan!
Christoffer saknar jag redan, det är tomt nu!

Min "kokostopp", glöm inte att jag finns här.... alltid!

GODNATT!
//L

Adam B.

Nu behöver jag verkligen lov, längtar efter fröken Lundqvist så jag dör och behöver komma bort från allt ett tag och  stressa ner.  Längtar också tills vi ska till fjällen, vi ska ta lekioner och lära oss åka bräda... ska bli stört kul!
  Jag är verkligen bara så himla trött, jag kan inte sova på kvällarna för jag är så himla uppe i varv, så dagarna blir förstörda för jag inte är lika glad =( Därför behövs lovet NU!



 
Men men... ngn som gör mig glad iaf är:


Jag har kommit på en galen idé, och eftersom jag är rätt galen kommer det bli hur bra som helst.. jag ska köpa en kanin som ska heta Adam Brody. Den där Thompa har varit emot det och sagt att jag borde typ köpa en hamster... ett undantag för Guss så hatar jag hamstar råttor och möss!! Framför allt deras svansar. Så en hamster blir det inte



Imorgon ska allt börja fixas inför lördag, kommer bli najs!!!

//L

Godmorgong!

Idag börjar jag tolv och slutar runt tre. Ska ha läst 52 sidor i Engelskan, vilket jag inte har gjort. Sen ska jag och pappa försöka vara borta och träna så länge som möjligt eftersom Christina ska ha tantmiddag här. Man vet ju hur dom slutar, någon (christina) visar hur det går till på nya strippasset på friskis & svettis och en annan (Anna) spårar ur och berättar sex historier tills alla skrattar så mkt att de inte får ngn luft. Dom blir galna med andra ord...
  
Hoppas ni får en bra måndag!
//L

onsdag? ne det är ju torsdag!

Hela dagen har jag trott att det är onsdag, ibland funkar inte min hjärna säger jag bara...
Det har varit en riktigt tråkig dag med bara plugg, har aldrig varit så glad åt att familjen kommer hem för att slippa ha så tråkigt. Jag skrattade åt allt lillebrorsan sa och gjorde, nu har jag typ träningsvärk i mungiporna!

Just nu ligger jag och spelar Tony H. och kollar på alla klipp som bara finns på youtube på Adam Brody!



Godnatt!
//L

COLDPLAY!!!

Nu är jag hemma hos pappa, jag är trött men galet glad! När jag kom hem till mamma var hon så glad och vi kunde inte sluta skratta. Åt hennes dåliga skämt, och åt allt möjligt. Man märker vart min energi kommer ifrån...

Förresten så ringde Lotta mig när coldplay spelade sin fix you! Det var verkligen galet bra, måste verkligen säga hur avundsjuk jag är att du är där nu!!

Dessutom fick jag nyss veta att mongo brorsan alex och tjejen (Johanna) ska snart till Egypten, sen ser man väl inte röken av honom! Tur att du hittat en sån bra tjej =)



Älskar dig!

Mycket mer än så här har inte hänt idag.. nu ska jag titta på Lords of Dogtown för 3:e gången.. imorn kommer jag inte till skolan. Har för mkt plugg och sömn att ta igen!

Ha det så bra!
//L


Den där Thompa

Nu kom jag precis hem från min bror i Tyresö, jag och pappa var där och åt och hade en liten familjekväll. Det var super mysigt, glömde till och med bort plugget för en stund. Plötsligt kände jag mig helt lugn, jag kände hur allt bara la sig och jag var verkligen glad. Det var då jag kom på hur mkt viktigare det är att känna sig glad än att bli galen på grund av några jävla betyg.. är bara lite förvirrad eftersom det inte har gått så här dåligt i skolan. Men det är smällar man får ta =)

På vägen hem somnade jag, och i tunneln från globen till sickla hade pappa ner fönstrerna på båda sidorna och gasade på som fan. Det ekade i hela tunneln plus att avgasröret gick sönder imorse så det låter ännu värre. Det kändes som att mitt hjärta skulle hoppa ur kroppen, haha har aldrig varit med om en värre puls. Snacka om att vilja ge mig hjärtattack.

Nu ska jag gå och hämnas på den där Thompa,

Godnatti
//L


Måndag!

Idag är det måndag och jag har hunnit med allt annat utom att plugga, jag klippte mig imorse innan skolan. Det blev mycket kortare än vad jag trodde, en rätt tråkig frisyr tyvärr. Sen köpte jag en Marabou till Rääch som jag hade lovat för han är så duktig som slutar röka även fast det är ramadan. Sen var det skola och jag fick se den berömda tröjan av DM & company, spana in tröjan här!!
  När jag kom hem borde jag hunnit plugga med tröttheten tog över, jag sov hela resan hem på tunnelbanan, tåget och ersättningsbussen! När jag kom hem gick det inte att koncentrera sig! Nu ligger jag väl ännu mer efter... haha kan inte bli värre än så här!

Hoppas ni haft en lugn och trevlig måndag, jag ska sova nu och göra det bästa av den här veckan.. kan ju se fram emot löradag då jag, ellinor och andrea ska ha ett litet kalas hemma hos andrea. Tyvärr är det för långt dit...

godnatti!!
//L

Christoffer

Det här är en skön snubbe som verkligen är bäst på allt: vara cool, vara en GRYM bror, bra pojkvän till Linda, snäll, omtänksam, rolig... det finns inget han inte är bra på (i mina ögon).



Jag ser upp till honom och har alltid velat vara som honom och alexander! När jag var mindre låg jag och grät för att jag inte var kille, eftersom jag var tjej fick jag inte alltid vara med och leka krig. De sa att det var för farligt för mig... men om jag snodde rabarber från vår elaka granne så kunde jag få vara med och titta på.

Skulle offra mitt liv för dig! :)

//L


Älta, here I come!!!!!

Igår släppte stressen och jag somnade i rätt schysst tid, och sov länge. Nu har jag sån energi så jag inte vet vart jag ska göra av den, jag har sprungit, pluggat, hjälpt pappa att hitta en dator som han ska köpa och nu ska jag göra mig iordning för att åka till Älta för att äta middag med bror min, Louise, Alexandra och Johannes.
  Men sen då, min energi kommer bara bli värre och värre.. det är såna här dagar som jag aldrig somnar och är över trött dagen efter, det är då man tror att jag bara är jävligt glad fast jag egentligen behöver gå och lägga mig, dagen efter det börjar stressen. Då kommer jag på saker jag måste göra som jag inte gjorde dagen innan för jag var så borta... sen är allt igång igen på nytt! 
 
Imorgon ska jag klippas... rakar förmodligen av allt!

bye!
//L


lite videos....









Ser framåt!

Har tyvärr inte orkat blogga, det har hänt så mycket skit den här veckan så jag kan inte ens tänka klart! Jag känner mig helt slut i huvudet, nu är jag varken ledsen, glad, arg, lycklig... jag känner mig mest trött av allt. Trött på att bli sviken, trött på alla lögner, trött på min mamma.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och vara med min bror som åker som vanligt på måndag. Nu ska jag tänka positivt och bara ta hand om mig och alexander!

Förresten har jag nytt nummer 0700783495, det är comviq... det jobbiga är att det är ngt fel och den kan ta emot samtal men inte mess. Hoppas dom rättar till det snart!

Ha det bra, och glöm inte att njuta av helgen!
//L


stress stress stress...

Rachids inlägg blev ett tiktigt omtalat inlägg, minst sagt. Förmodligen var det för att han verkar ha koll på vart man ska hänga, vart man ska käka.. han vet vad som e top notch. Dessutom kan han allt om vart man fyndar ett par riktigt sexiga trosor.

Helgen blev jävligt stressig, och nu mår min mage sämst. Igår serverade vi på Mats (Emmys pappas fest), vilket var kul men hårt. Jag stressade upp mig mer än nödvändigt, men kunde lugna ner mig lite på slutet. Innan vi drog därifrån blev det röj med de vuxna. En del blev helt slut i huvudet, en blev gubbsjuk och hängde efter oss tills han slockna på en stol. Resten blev bara blev allmänt glada och shakade loss på dansgolvet, det var kul!
  Idag var jag och Elaja på ett möte inför vårat helgjobb som barngympa ledare, nu vet jag hur det ska gå till iaf. Sen var det bara raka vägen till Österskär för att firas av pappas släkt och Jennie.

Imorn flyttar jag hem till mamma som inte har internet och kommer inte kunna skriva ngt!!!

Godnatt!
//L

moget..

För er som säkert redan har sett inlägget innan så var det min gada vän rachid som inte har mognat från puberteten... ursäkta honom!

Ha det bra!
//L

Underbar dag!

Idag fick jag min första mens!
det känns sjukt kvinnligt när hormonerna bara far runt i kroppen.
Jag har tänkt på mycket idag, bla vilka trosor jag ska ha på mig idag.
Alternativen är antingen de billiga trosorna jag fyndat på rea i somras (från H&M)
eller dem dyra fina trosorna från Zaras sommarkollektion.

Ops, nu kommer Arne in i datasalen, så nu måste jag tyvärr sluta skriva.
Åh jag dör för Arne, han är så sjukt gullig, hade han bara vart ett par år yngre hade han varit min!
Jag och Arne skulle tillsammans tillfredsställa varandra på bästa sätt.


fredag... imorn!

Imorgon är det fredag, ska bli så jävla skönt. Inget plugg, bara göra vad man vill.
  Fredag innebär också att min coola bror kommer hem över helgen, tyvärr kommer vi bara hinna ses på söndag då det är släktkalas för mig. Om jag kunde skulle jag skita i skolan och flytta ner till honom skulle jag göra det, jag skulle ta med mig christoffer och låsa in dom tills dom säger att dom aldrig mer lämnar mig! Man vet ju aldrig vart man har idioterna och det vore ju ett sätt att komma en bit på vägen!



Från en sak till en annan... en New york resa med göteborgbrudarna Lovisa och Julia plus deras mammor och min pappas fru är planerad till Påsklovet, det är långt dit men det kommer bli nästa års höjdpunkt och jag kan inte sluta tänka på det. När Julia åker till England är det bara du och jag kvar Lovis, då är höstlovet vårt och tänndalen i vinter med vår liftkille blir najs...

 

//L

?

Nu har jag förmodligen fått svar på vad felet är med min mage och varför det inte har gått att äta! Jag har förmodligen magsår, fatta sjukt... jag har haft magkatarr innan men aldrig magsår. Så nu ska få medicin nu och se om det går över, annars vet jag inte vad som händer. Det känns läskigt, men jag är ändå inte förvånad eftersom jag har stressat sönder mig. Jag hoppas bara att det går över så jag blir av med skiten.
   Jag sitter här och stressar ner mig lite, men det är svårt när resten av familjen är helt uppe i varv med träningar, plugg och nyss kom trädgårds arkitekten hit som tydligen ska fixa till tomten! Själv borde jag ju också plugga men jag viiill inte, och jag orkar inte.
 
Jaja, nu har jag iaf fått igen "poddyn" av mattispattis. Skön musik har hamnat där och det är ju alltid kul, en del låtar är väl inte lika sköna som de andra.. men den är iaf "oemotståndlig" nu.

//L


you're so ridiculous

Det blev en tung träning, har näringsbrist och det gick inte ihop!! Men men, så kan det gå.

Måste iaf säga att idag var första gången någonsin jag har sett en kille vara med på gympa passen, då menar jag inte en gubbe runt 40 utan en riktig kille på ca 18 år!! Tyvärr var han helt värdelös, det var ett intensiv pass vilket innebär att det är mer kondition, styrka och kordination. Men kul att han försökte iaf...

Aja från en sak till en annan, har fått reda på att Kajzas faster har varit känd porrstjärna i sina unga dagar. Det visade sig att hon var en riktig pudding! (För er som inte vet vem Kajza är, så är det min bonusbrorsas flickvän)
Hon plåtades för playboy och gjorde en del videos!
Nu vet ni det!

Ha en trevlig kväll!
//L



dog inte.. den här gången

Idag hade jag en sån där nära-döden-upplevelse, det är chaufförerna som kör ersättningsbussarna för roslagsbanan som är amatörer. De kör antingen för fort, för långsamt, ryckigt, skiter i trafikregler... men idag, sista sträckan innan bussen stannar i Österskär släpper den jäveln ratten, lägger båda händerna bakom huvudet och ökar farten. Seriöst fick jag panik jag var den sista kvar på bussen och vågade inte röra mig, så jag satt och blunda och hoppades på att överleva. Tillsist känner jag hur han tvärbromsar och jag var hundra på att vi skulle krocka. 
  Pappas fru har varit med om samma sak, plus en annan gång som chauffören krockade med två lycktstolpar under samma resa. Seriöst dom är monster som måste utrotas!!!

Nu ska jag läsa min veckorevyn och sen iväg och träna,  bye!
//L

är inte lika fjantig längre?

Imorse försov jag mig och jag ska nog börja göra det lite oftare, seriöst fick sova typ 1 timme längre och visst fick jag stressa lite men det var ruggit skönt att sova. 
  Något som störde mig istället var att på ersättningsbussen mot danderyds sjukhus satte sig en fet jävla gubbe bredvid mig, han tog ingen hänsyn till mig utan satte sig typ på mig. För att få bort dom där ca 150 kilorna var jag tvungen att sitta på ena skinkan. Jag som inte hade hunnit sminka mig gjorde det på bussen och gubb fan sitter och suckar och buffar till mig hela tiden. Om jag ens rörde mig tyckte han att jag blev för närgången. Och det här är ungefär min vardag i ett nötskal, jag är kort och tar väl inte för mig så när jag går på stan är det jag som måste akta mig. Annars får jag en armbåge rakt in i bröstet. Jennies röst ekar hela tiden i huvet " kom igen din fjan, ta för dig". Och det var precis det jag gjorde nu mot den här gubben, det var ju han som kom och tog MIN plats så jag buffade till mig på sätet så jag fick tillbaka stolen jag satt på och sedan började jag rota i min väska och körde in armbågarna i sidan på honom. Han blev så arg att han tog sin tidning och gick längst bak i bussen! Sen var min dag gjord.

  Sen mötte jag upp Lotta och vi åkte direkt till polisstationen och mötte upp pappsen som tog oss ner till labbet. Vi skulle nämligen få lite information om hur det går till att leta upp DNA på en brottsplats och hur man sedan använder den för att leta upp rätt misstänkt person.
  Efter skolan mötte jag upp Bella som är så cool och hade köpt en tidig födelsedagspresent till mig, vi fikade och gick omkring i sickla. Nu sitter jag här och har kollat på när Fredrik spelat Tony Hawks och har försökt ge min stressade mage mat vilket var i princip omöjligt.


Hoppas ni haft en bra dag!
//L


juste...

...kom på att jag skulle lägga upp lite bilder från i fredags!

Här är gänget efter cybertown:











Bilderna som togs sen hos Ludde är värdelösa så detta är allt ni får se ;)

Bye!
//L

sagan om en fantasi

Den här dagen har varit rätt najs ändå även fast jag hatar måndagar (vem gör inte?!). Jag kom till skolan klockan tolv och hade två lektioner, sen åkte jag direkt till täby centrum och köpte lite kläder mm. Det var riktigt skönt att gå för mig själv och gå in i vilken affär jag ville och kunde ta så lång tid jag behöver i provrummet som möjligt. Det enda var bara att jag typ inte hade ätit på hela dagen så jag mådde rätt dåligt kan jag säga. Sen åkte jag hem och har varit med mina bonusbrorsor hela kvällen som också har kommit hit den här veckan från sin pappa, nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig.
  För övrigt är jag as orolig för min högra skinka som har typ muskelsammandragning typ en gång i kvarten. seriöst, ända sen igår kväll har det varit så. Det låter helt stört och det är det också, jag fattar ingenting...

Nu när ni fått veta om hur min dag har varit och hur min rumpa mår så ska jag lägga mig!

Sov gott!
//L

RSS 2.0