:)

Jag har gillat den här dagen, det har varit soligt och jag har njutit av det. Jag har promenerat lite på vattnet och varit ute och sprungit. Det är mkt i skolan men ärligt bryr jag mig inte så mkt, det går som det går. jag gör mitt bästa och det duger :)
längtar framåt ca 4-5 månader då man plötsligt står där, fri från skolan... saknar det lite men har allt framför sig. Jag ska jobba och sen resa vääldigt mkt, och förhoppningsvis hitta något litet skit jobb på en ö någonstans och bo där ett tag. en liten dröm jag har!!


helg!!!!

Idag är det lördag och det känns ju skönt, att vakna på morgonen och känna att man inte måste iväg och att det är soligt ute trots kylan. Jag har det så himla skönt nu bara!
Igår var det middag hos madde, det var fantastiskt god mat med potatisgratäng... behöver nog inte säga mer, ni vet!
Det var kul att träffa hennes alla vänner igen, men framför allt var det kul att se maddes min när hon fick vårat första paket som var en choklad snopp. hon blev generad och det spårade ur när vi tvingade henne suga på den, celine klarade inte av att se det hela och gick ut ur rummet ;) hon fick även en bok full av sexnoveller. Vi vill dock inte veta vad hon ska göra med det där i sin ensamhet!!

Idag blir det utgång, kommer bli galet kul!!!!

Ha en bra lördag ♥


Till mina allra trognaste läsare Emma och Andy främst ;)

Idag efter skolan hade jag och pappa bestämt oss för att ha en liten mys eftermiddag/kväll tillsammans. Vi började med att bowla som är pappas största hobby, det är lite töntigt men ärligt talat så lever han för det. Han har vunnit mästerskap och är på riktigt duktig på det. Han blev helt i sitt esse när han skulle lära mig alla tekniker och olika sätt för att slå strikes. kunde inte hålla mig för skratt för han var så himla ivrig att lära mig, det blev bara för mkt att se thompa så exalterad som ett litet barn. Han såg ett hopp när allt började så bra, men till sist blev jag helt död efter armen, efter 20 min och vi skulle spela en timme, jag slog den i rännan och pappa gjorde allt för att lära mig. Jag gav aldrig upp men det gick åt helvete. Dock slog jag strikes de två sista chanserna jag hade.
Efter det åt vi middag på restaurangen vi tjejer brukar gå på vid östermalmstorg och slutade sedan upp hos pappas bästis Gunnar. de är alltid lika töntiga och söta tillsammans. jag satt i Gunnars snuskigt dyra massagestol och sov en stund men vakna av att rumpmassagen gick igång, snacka om konstig stol.

nu ska jag sova
natti natti <3

vart tog syrligheten vägen?

Igår blev det bio med minna och ellen, vi såg avatar trots att jag inte alls hade lust att se just den. Men den var över mina förväntingar, sov iofs i typ 10 min haha. Men den var bra.
Är tillbaka i österskär igen, det är mysigt här på vintern... men det ligger ju åt helvete för långt bort. Därför är det bättre i tyresö, jag har verkligen lärt mig att trivas där. Längtar dock tills jag och mamma flyttar från just mitt område, det är inget fel på det, men jag skulle nog trivas lite längre ut på tyresö tror jag.

jaja, veckan går så fort... det blir ingen baba för oss idag tyvärr. Dock blir det mysigt hos madde på fredag och lördag ska jag iaf ut.

hoppas ni inte fryser ihjäl i kylan för det gör jag, BORT med snön nu!

i'm obsessed with time

Har inte skrivit på riktigt länge, inte sedan förra året. Så varför inte skriva 02:45 en lördag kväll?!
Skulle egentligen ha gått ut med Ellen, Minna, Julia mfl men det slutade med att jag låg fastklistrad i soffan för att min hund drog omkull mig in trappen och min rygg pajja helt. Jag kan inte gå utan att gråta av smärta just nu, och vilken ställning jag än ligger i så strålar smärtan i hela ryggen. Kan inte sova bara för det så varför inte blogga lite...?!




En viss person gjorde mig glad idag utan att ens veta om det, har ett sånt där fånigt leende på läpparna! haha skit också...

natti natti


RSS 2.0